70mm/78mm/110mm Metal Cigaret Rullende Maskine Semi-automatisk Manuel Tobak Rullende Maskine Tilfælde Holdbar Metal Cigaret Kaffefaciliteter

kr32.20

misc

Varebeskrivelse


Emne: Cigaret Rullende Maching

Materiale: Metal

Vægt: --g

Størrelse: --cm

Package: 1 stykke

Ø Når du placerer ordre, kan du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varen inden for 10 dage, når din betaling er gennemført.

Ø Det normalt tager 15-60 dage for levering, og Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande

Ø Hvis du foretrækker andre shipping metoder, så tøv ikke med at kontakte os, tak. (Bemærk: det kan der forekomme ekstra beregning, såsom express)

Ø forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Ø Hvis du er tilfreds med vores produkter og services , bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .

Ø Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback eller åbne tvist.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Ø Kundeservice gang: Beijing tid Man.- Lør. 9am-6pm.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer SA122501
Materiale Metal
Technics Spejl

Relaterede varer