4 i 1 Genopladelige Facial Cleansing Børste Silikone Sonic Ansigt Roller Massageapparat Hudorm Remover Pore Renere Vask Ansigtet

kr87.03

misc

Varebeskrivelse


4 i 1 Facial Cleansing Børste Sonic Ansigt Rengøring Af Eksfolierende Facial Børste Facial SPA Kit Hud Skønhed Maskine med Base

Funktioner

1. Multifunktionelle 4-i-1 facial cleansing-sættet indeholder 4 forskellige udskiftelige børste hoveder, for at mp hudpleje krav, ingen grund til at købe flere enheder, økonomisk og praktisk.

2. [Fiber Børste Hoved] effektivt Kan fjerne resterende makeup, snavs, olie, døde hudceller, hudorme og whiteheads for en dybere eksfoliering til din hud.

3. [Blødt Bambus-Hoved] Giver en stærk rensende effekt for din dybe porer til at efterlade din hud silkeblød glat, blød og ren.

4. [Silikone Pensel Hovedet] Forsigtigt rense din hud, alle hud typer venligt og endda velegnet til følsom hud.

5. [Rullende Massage Hoved] Fremmer blodcirkulation og massage til de ømme muskler til at stramme og lysere din hud, også sooth smerte og pres af din hud.

6. En knap kontrol design, straks justere arbejdshastighed niveauer ved kort at trykke på knappen og skifte den modsatte retning ved et langt tryk på tasten i 3 sekunder, fuldt justerbar for din egen custom fit.

7. Indbygget genopladeligt batteri kan nemt få adgang til den magt via adapter, power bank, computer og meget mere af en USB-opladning er, og fri dig fra virvaret besværet med trådløs betjening.

8. Pænt forseglet bunden tap på yderligere at styrke vandtæt ydeevne, bekymre gratis at bruge, eller vaskes under rindende vand i bruseren.

9. Ergonomisk strømlinet krop gør det behageligt greb til at reducere uheld glider af hånden og den står base kan levere stabil støtte for enheden, når den ikke er i brug.

Specifikationer

Materiale: ABS+PBT+Silikone

Farve: Hvid/Pink(Valgfrit)

Power: 0.8 W

Input Spænding: 5V

Nuværende: 200mAh

Vandtæt Rating: IPX7

Batteri Type: Indbygget, Genopladeligt 3,7 V 300mAh Lithium-polymer Batteri

Opladningstid: Ca. 2 Timer

Oplader Indikator: Rød Lys -- Opladning, Grønt Lys -- Fuldt Opladet, Blå Lys-Arbejde

Hastighed Justering: 3 Gear(Lav/Med/Høj)

Produkt Størrelse: Som Vist På Billedet

Bemærk:

Lad nogle afvigelser på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod det, før du køber det.

Farven på den faktiske vare kan variere lidt fra billederne på grund af forskellige edb-skærme og display indstillinger.

Tak for din forståelse!

Pakke Inkluderet:

1* Facial Cleansing Værktøj(Hovedenhed)

1* Fiber Børste Hoved

1* Blød Bambus Hoved

1* Silikone Pensel Hovedet

1* Rullende Massage Hoved

1* USB-Kabel

1* Brugervejledning

Bemærk:

Efter-salg service:

Hvis det gør ikke arbejde/har du ikke modtager/det er beskadiget under transport/ eller andre, eller andre spørgsmål, så kontakt os for gratis.Når vi bekræfter, at vi kan sende eller tilbagebetaling.

FAQ:

1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?

Bedes du spore din pakke på : www.17track.net/en

Bemærk venligst: (sådan som : Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus ) tracking information er kun tilgængelig i Kina.I de fleste tilfælde, international shipping tager omkring 35 til 60 arbejdsdage

2. Engros-og Drop Shipping

For engros, vil vi tilbyde rabat og fragt, som kun tager 3-7 dage til at ankomme.Hvis du er på udkig for enhver anden vare, bedes du kontakte os, vi ville elske at hjælpe dig med at finde det.

For dropshipping:

Vi kan tilbyde bulk dropshipping ordrer via CSV-fil.

Vi accepterer Paypal til betalinger

Vi vil sende det til dine kunder direkte og uden faktura ,fremme af oplysningerne og uden nogen oplysninger om vores virksomhed.

3.Farve og størrelse forskel

på grund af den skærmopløsning, belysning effekt og måling fejl, varen kan være lidt forskellige billeder, håber på din forståelse.Takket være en masse!

4. Kundeservice 24 timer

5 .Returnerer:

'Gratis' service

Vende tilbage inden 15 dage

(Service Anvendelsesområde• det er Ikke alle lande har Gratis Retur service.På nuværende tidspunkt understøttes lande omfatter fastlandet i Usa, Canada, Australien, det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Tyskland, Rusland, Syd Korea, Saudi-Arabien, forenede arabiske EMIRATER, Italien, Holland, Polen, Brasilien)

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

6 .Om Feedback:

Hvis der er nogle problemer med de varer .Giv os en chance for at løse dit problem .Jeg lover at give dig den bedste løsning.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke MOFAJIANG
Råvare Kvaliteten Certificering CCC
Strømkilde elektrisk
Teknologi Ultralyd er højfrekvent vibration
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Navn El-Facial Massageapparat
Funktion Rorating Udrensning, Eksfolierende, Massage

Relaterede varer