2pc/masse Hotsale Glitter Følte Krone Solid Hårbånd Royal Style Børn Hovedbøjle Skinnende koreansk Glitter Krone Piger Pandebånd Prins

kr30.96

Tøj Tilbehør

Varebeskrivelse


Om forsendelse:

1. Måske sending gang vise, at du er 5 dage eller 7 dage endnu længere, men normalt sender vi de varer, du har købt til dig inden 48 timer efter bekræftelse af din betaling, hvis ikke, vil vi sende besked til dig, pls ikke glemte at tjekke og læse meddelelsen.

2. Normalt for gratis fragt emner, vi vil sende pakken til dig med Registerd Luft Post Mail, tager det omkring 15-60 dage.For nogle særlige tid, det burde være længere(såsom Jul eller Kinesisk nytår), så hvis du modtager pakken senere, pls forstå.

3. For de kommercielle hurtig, leveringstiden er 5-10 hverdage FEDEX/DHL/EMS/UPS.Hvis din ordre er mere end $300 i en ordre, vi kan sende pakken til dig gratis forsendelse, som regel med DHL(som hurtig vil blive brugt, bør choosed af os).Hvis ordren beløb, der er mindre end $300, fragt til udtryk bør være opmærksom på køberen.

Om problemer af vores produkter

1. Det er uundgåeligt, at der er en lille forskel på de virkelige produkter, og produkter, fotos, skal du forstå.

2. Når du modtager pakken, og du ikke er tilfreds med de varer, der er købt i vores butik, bedes du kontakte os asap.Hvis der på grund af kvaliteten af vores produkter, det er ikke nessary, at vi vil grundlægge de penge til dig.Men hvis ikke, eller hvis du ikke kunne tilbyde nogen dokumentation for de problemer, vores varer, vi vil grundlægge de penge du kun, når vi modtager den originale pakke, du sender tilbage til os.Selvfølgelig, de produkter, skal du holde dem i den oprindelige situation.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stil Nyhed
Navn På Afdeling Børn
Model-Nummer 1601C017
Mærke Sidste Nye Piger
Mønster Type GEOMETRISKE
Køn Piger
Element Type Hovedbeklædning
Materiale Syntetisk Læder

Relaterede varer