Gratis forsendelse! Engros 7x10mm 100pcs/masse vand drop form crystal fancy sten glas bling 17 farve F4501-4517

kr30.21

Varebeskrivelse


Vælg venligst gratis forsendelse service, når du køber mere end 100usd, og pakken vil blive sendt med Express, som fortalte, at hvis for beløb, der er mindre end 5USD, vi har beslutningen om, om at sende pakken, tak! :) Detaljer Materialer Krystal Glas Størrelse 7x10mm Mængde 100pcs/masse-overflade i høj kvalitet, fremragende håndværk Farve 1-17(som billedet) Legalitet for smykker gør,DIY Dekoration,kjole, hvilket gør,Klud tilbehør, Sko, mobiltelefon stick, tasker, tørklæder,

- Alle vores vare, forsendelse via luftpost, Item nå de fleste lande inden for 20 dage. (Faktiske transit tid kan variere og er bedste skøn, men er ikke garanteret.)

- Hvis du ikke kan få stillingen efter 30 dage fra den dag, vi har sendt til dig, kontakt os venligst direkte .Vi vil være med dig for at løse sagen.Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning.

--Hensyn til Forsendelse:

Før bestilling bedes du venligst os at bekræfte din foretrukne shipmen t-metoden.Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow.

--Rederier:

Vi støtter overførsel af "China post, luftpost," "EMS" "DHL" "FEDEX" , Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed,bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Vægt 150g
Materiale crystal glas
Bruger for smykker gør,DIY Dekoration,kjole gør
Oprindelse ZHEJIANG, KINA
Item Form Pear Shape
HUL uden hul
Model-Nummer Sew-på crystal
Størrelse 7x10mm
Bøde eller Mode Mode
Element Type Perler

Relaterede varer