Personlig lugning gæstebog ramme 3D Vin kork keeper, Mors dag, vin gave, Vin kork opbevaring skygge holder, jubilæum

kr246.28

Event & Fest

Varebeskrivelse


Velkommen til min butik!!!

Den unikke gæstebog til dit bryllup.Gæster vil være i stand til at skrive ønsker på vin propper og slippe dem ind i slidserne.Gæstebog vil dekorere dit hus efter brylluppet.Erindringer, ønsker af familie og venner.Du kan hænge den bog på væggen ved hjælp af skruer på bagsiden.

Din bog er lavet af en ramme af træ, helt håndlavet.Rammen er hvid, kan du vælge farven på baggrunden.vin kork lavet af laserskæring.

Bryllup bog har fire dimensioner af rammen, tolv størrelser af mængden af propper.

Vi gør gæstebøger af højeste kvalitet!

Vores gæstebøger er færdig i variaty af farver og størrelser.De er personlige med navne og dato for dit bryllup dato eller en særlig dag i dit liv.Den højeste kvalitet birk krydsfiner propper er laser skåret og sluttede i den bedste måde, det kan være.

Forsiden er lavet af den høje kvalitet plyglass, som er den bedste i transport og efter.Billeder af bryllup kasser er malet enhver farve, du ønsker, og sluttede med den bedste covers til træ-elementer.

Gæsterne underskrive en prop og derefter falde gennem et af de indlæg her huller på toppen af rammen.Drop den cork i rammen fra toppen så hængt op på din væg.Så det kan hænges op på din væg for år af minder til at komme.

PLS BEMÆRKEDE, AT DETTE :

1.stor cork er limet fast til rammen, og den forreste plexiglas kan ikke blive fjernet.

2.Glem ikke at forlade den brugerdefinerede info for store blad , bedes venligst forlade to navne og dato, når du tjekker ud.

kork størrelse ca 3,5 cm

Gæstebog for 30-50 propper:

10"х12"(max ca. 25 x 30 cm)

Gæstebog for 65-100corks:

10"х14"(max ca. 28 x 35 cm)

Gæstebog for 120-150 propper:

12"х16"(max ca. 30 x 40 cm)

Gæstebog for 150-200 propper:

14"х18"(max ca. 35 x 45 cm)

Størrelsen af feltet, afhænger af antallet af gæster, som du har.Hver cork er 1.2-1.4 ' størrelse(3-3.5 cm), som er den bedste størrelse til at underskrive eller skrive den bedste woshes til par.

TILPASNING, lader meddelelsen i sælger bemærk ved bestilling eller sende beskeder til os efter bestilling

1. Gravering af tekst og skrifttype, du kan lide.Vi accepterer forskellige sprog, undtagen engelsk.Bare overlade detaljerne i sælger noter eller en besked til os.

2.Rammen farve og baggrundsfarve.Hvis du don ' t leave nogen detaljer om disse to oplysninger efter 48 timer, vil vi sende billedet billedets farve til dig.

3.Hvis du ikke ved, hvordan at efterlade noter i sælger noter, kan du sende beskeder til os, umiddelbart efter bestilling.Vi accepterer også andre forskellige design, som du gerne, hvis du har brug for.

Stel farve: sort eller hvid eller kirsebær eller træ-eller brown-flere farver

BAGGRUNDSFARVE

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


mønster Dyr
Mærke PARARTDIY

Relaterede varer