YA3000 Klar Kvarts Guld/Sølv Vedhæng Morganite Sten Nuggets Perler Knude Håndlavet Halskæde

kr77.54

Varebeskrivelse


Klar Kvarts Sølv Vedhæng Morganite Perler Knude Halskæde

Beskrivelse

Konvertering : 1mm=0.0394 tommer,1g=0.0353 ounce

Yvonne Smykker er en professionel smykker og ædelsten hjemmeside.Vi har mode smykker,semi-ædle sten,krystal, håndværk,hår, tilbehør og så videre,alle produkter er i høj kvalitet og godt mønster ind.Yvonne Smykker finder i Guangzhou i Kina,vores fabrik har den faglige udmejslede og designer i gemstone produkter ,kan vi tilbyde dig produkter af høj kvalitet med en lavere pris.Vi leverer mange smykker-handlende over hele verden."International Handel, integritet verden " .

Betaling og Forsendelse

Betaling : Vi accepterer Western Union ,money order ,bank transfer (Visa,mastercard) ;

Vigtigste Forsendelse : Hongkong Air Mail Post Parcle

Du kan også vælge UPS,EMS,DHL, som du kan lide.

Vi vil skibet 2-3 hverdage efter din betaling er modtaget .Generelt er leveringstiden er anslået til at være 7-15 arbejdsdage..Måske vil det tage længere tid på grund af told og forsendelse destination .Fortæl os, hvis du har modtaget din vare inden for rimelig tid..Hvis ikke ,bedes du kontakte os snarest .

Returret

Hvis du har en defekt vare, som du ønsker at returnere eller bytte, bedes du kontakte os inden for 3 dage, fra du modtager forsendelsen.Defekte varer skal returneres inden 30 dage fra den dag, du rapportere problemet.Alle returnerede varer skal returneres med sin originale emballage og tilbehør.Vi afvise ethvert ansvar for enhver skade under returnering.Kunden er ansvarlig for forsendelsesomkostninger på alle returnerede varer.Vi vil refundere eller lave en udskiftning, alt om vores lagerstatus.

Kontakt os

Hvis du har enhver problem eller forslag, så E-mail til os med din vare Nr. vi er meget glade for at hjælpe dig.Vi er håndtering af store mængder e-mails hver dag.Please give os mulighed for at besvare din mail inden for 24 timer.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet.Vi ønsker, at du skal være tilfreds med produktet, og drage fordel af vores gode priser, så du kan komme tilbage til os for mere.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kæde Type Beaded Armbånd
Køn Unisex
Mærke YVEJRY
Funktion Fitness Tracker
Bøde eller Mode Mode
Metaller Type Se Billede
Model-Nummer ya
Kompatibilitet INGEN
Materiale Sten
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Stil Trendy
Form\mønster Oval
Element Type Halskæder

Relaterede varer