FJERNBETJENINGEN ZC/LW-04 ZC LW-04 FOR CHIGO / HYUNDAI / HINARI OPDATERE AIR Conditioner " Aire acondicionado

kr62.03

Varebeskrivelse


AC FJERNBETJENING ZC/LW-04

PASSER TIL CHIGO / HYUNDAI / HINARI OPDATERE AIR Conditioner

Vi udvikler også selv nye modeller for dig marked måned,for alle modeller, som du ikke kan finde på vores hjemmeside,kan du pls sendt model nummer eller billeder til os,lad mig se, om vi har eller ikke har.

Skype: LS-BEGRÆNSET

LS Online Shop Politikker

Forsendelse

Vi sender til hele verden.Se vores shipping lommeregner til at bestemme, shipping cost.

Gratis fragt er standard shipping måde, 20-30 dage på at få varerne, hvis du er i fart, kan du vælge hurtigt shippig måde: DHL

din vare vil blive behandlet og sendt ud inden for 1-3 hverdage.Tracking nummer vil blive sendt til dig, når emnet er blevet behandlet og afsendt.Kontakt os, hvis du ikke har modtaget dit tracking nummer eller bekræftelse af levering efter 3 dage.

For internationale forsendelser, kan vi ikke garantere nøjagtigheden af leveringstiden som hvert land har sine egne toldbehandlingen krav.Kontakt din lokale brugerdefinerede mægler for yderligere information/krav.Kunden er ansvarlig for yderligere brugerdefinerede gebyrer, kurtage, gebyrer, told og/eller skatter.Disse gebyrer er ikke inkluderet i prisen, og kan indsamles på tidspunktet for levering.Disse gebyrer kan ikke refunderes.

Alle forsendelse og ekspedition gebyrer kan ikke refunderes.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp, venligst kontakt os.Vi ser frem til at give dig fremragende service!

Vender tilbage

L. S. tilbyder vores kunder en 90-dages (90 dage fra faktura dato) tilfredshed, udskiftning eller refusion garanti på alle køb, bortset fra de menneskelige skader og skader forårsaget af fejl eller fejlfunktion af projektoren.For en fuldstændig garanti oplysninger, venligst kontakt os.

Returnering Af Produktet Procedure

For at returnere en vare, skal du ringe eller sende en e-mail og få et Return Merchandise Authorization ("RMA") inden for den garanti for tilbagevenden periode for produktet (beskrevet ovenfor).L.S willnot acceptere returnering uden forudgående tilladelse og et RMA-nummer.Når der er udstedt, RMA-tal er gældende for 40 dage, hvor der skal returneres til L. S. Kunden skal tydeligt vise RMA-nummer(s) på pakkesedlen af bokse, der indeholder den returnerede vare.

L. S vil ikke refundere Kunden den oprindelige forsendelsesomkostninger.

Vi vil ikke acceptere, at en genstand, som har fysiske skader.Den fysiske skade er en skade, som ikke er forårsaget af en normal slid og ælde.Hvis vi modtager en vare, der er fysisk beskadiget, vil det blive returneret til køber på deres bekostning.

Feedback

Hvis nogen grund til at du føler, at vi ikke fortjener en positiv feedback, bedes du kontakte os, og give os mulighed for at forbedre din købsoplevelse hos os.Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke mingfulai
Trådløs Kommunikation IR
Pakke Ja
Model-Nummer ZC/LW-04
Bruger Klimaanlægget

Relaterede varer