Nye Ankomst Sweater Girl Fashion Baby Piger Cardigan Sweater med Lange Ærmer Børn Cardigans Søde Børn Tøj 3-7 År

kr119.66

Trøjer

Varebeskrivelse


VELKOMMEN

Hvis du bestiller mere end 2 stykker tøj,en dejlig Gave vil komme sammen med din ordre.For at spare penge, er det en god idé at få kuponer i forvejen.Hvis du er en forretningsmand, tøv ikke med at kontakte os.For at købe i løs vægt, stor rabat altid vente på dig.Vores butik afholde store kampagner uregelmæssigt,hvis du kan lide dette emne, Tilføj Ønske Listen,så du kan få rabat nyheder af dette element i første gang, og ikke glip af muligheden for at bestille.

PEASE BEMÆRK

Der kan være lidt forskel i farve,på grund af den telefon og computer skærm indstillinger.

OPMÆRKSOMHED

Om Forsendelse

--Vi sender normalt inden for syv arbejdsdage efter modtagelsen af din betaling.Vi sender normalt fra China Post Air Mail.Hvis du ønsker, at andre udtryk som: TNT, FEDEX, DHL, EMS, etc., bedes du kontakte os, før biding. --Giv os venligst besked for at informere os størrelser og farver, du ønsker, vil vi sende varer af dine oplysninger, eller vi sender med tilfældige. --Send venligst udfylde korrekt adresse, og telefonnummer og vi vil være villige til at beregne shipping omkostninger for dig.Blandede farver og modeller er begge velkommen i vores butik.Vi vil gøre, kombineret forsendelse for dig. - Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Retur & Refusion

--Køberen skal give dokumentation af problemet i elementer. --Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere varen.Køber er ansvarlig for alle yderligere forsendelsesomkostninger. --Køber skal kontakte os inden for 3 dage efter levering, hvis de ønsker at bytte defekt eller forkert afsendte varer.

Om Feeback

--Som din feedback er meget vigtig for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service, vil Det kun tage dig 1 minut.Hvis du ikke er, skal du kontakte os inden de forlader enhver neutral eller negativ feedback, som ingen af dem kan løse problemet.Vi er altid villige til at arbejde ting ud.Tak

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Polyester
Dekoration Splejset
Lukning Type Single Breasted
Ærme Stil Almindelig
Navn På Afdeling Børn
Mønster Type Patchwork
Tøj Længde Almindelig
Model-Nummer 0702-03
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Sammensætning 32% Akryl,27% Polyester, 23% Nylon,18% Viskose
Ærme Længde(cm) Fuld
Oprindelse KN(Oprindelse)
Alder 3 4 5 6 7 år gammel
Stil Casual
Sæson forår, efterår
Krave V-Hals
Tykkelse Medium
Køn Piger

Relaterede varer