HD Trykt 1 Stykke Abstrakt Køer Lærred Maleri Kvæg Lærred Print, Plakater og Prints Hjem Decor Gratis Fragt NY-7281B

kr49.19

Home Decor

Varebeskrivelse


Dette maleri er TRYKT IKKE HÅNDMALET !!!

Vi har 2 muligheder for dette maleri-- Med Indrammet , Eller Ikke Indrammet .Vælg venligst en mulighed, når du køber.

Med Indrammet betyder, at maleriet har været spændt på træramme, klar til at hænge!

Ingen Indrammet betyder lærredet alene.

Størrelse: størrelse 1: 35x50cm (14x20inch) se2: 45x60cm (18x24inch) Mini størrelse 1: 20x30cm Mini størrelse 2:3 0x4 0cm

Leveringstid:

1.Mængde

2. Mængde mellem 10 og 100 stykker/sæt: 7-15 dage

3. Mængde på over 100 stykke/sæt: 15-20 dage

Gratis Forsendelse:

Denne vare er Gratis forsendelse via Kina Post Luft Parcel.Det tager normalt 20-40days at ankomme.Vi kan også tilbyde forsendelse via EMS, tilføje lidt ekstra forsendelses omkostninger.

Billeder til fri:

Vi kan sende dig vores billeder uden vandmærke for samarbejde mellem virksomheder.Du er velkommen til at kontakte os via online-besked eller e-mail.

Tilpas Maleri:

Hvis du vil have os til at udskrive dine billeder, fotos, bedes du kontakte os frit.Vi svarer inden for 12 timer.

**Positiv feedback er af stor betydning for erhvervslivet .Vi gør vores bedste for at levere den høje kvalitet varen til dig, og tak for, at du efterlader en positiv feedback.Hvis der er et problem med din bestilling, skal du sørge for at kontakte os.Tror, at vi kan gøre dig tilfreds gennem vores indsats.Vi håber, at det er ikke kun transaktionen, men også gøre dit liv bedre.Tak!

Bemærk: Som belysning virkninger, genstande, måske lidt anderledes billeder.

Vælg flere designs pls klik her:

Loyalt samarbejde, Støtte din succes!

1.Stor Ordre Stor Rabat!Velkommen engros indrammet/urammet maleri og dropshipping.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os frit.Tak.

2.Betaling Methords

Spærrede

Vi foretrækker Spærrede betaling (hurtig, nem og sikker).Vær opmærksom på, at eventuel tilbagebetaling vil blive udstedt på samme måde, som køber har betalt til os.

Kreditkort:

Vi kan acceptere alle former for store kreditkort (Visa/Master/Oplev/American Express) via Escrow, og du er stadig i stand til at betale med kreditkort som gæst medlem af Escrow, når du glemmer din Escrow adgangskode, eller du ikke har en Spærret konto sat op.

Alle andre betalingsmetoder og muligheder:

For alle andre betalingsmetoder, venligst e-Mail mig før køb for at sikre, at jeg ville acceptere dine betalingsmuligheder.Normalt kan vi ikke tilbyde afhentning.

Returret

1) Hvis du har nogen spørgsmål om punkterne, når du modtager den, bedes du venligst kontakte mig først.Efterlad ikke nogen feedback på www.phyto.dk, du vil være tilfreds med mit svar og vores kunder service.

2) Kun beskadiget, forvansket genstande er underlagt tilbage.Send venligst en email til os med det samme, før du returnerer varer (i samme stand som den blev send til dig).Vi vil gøre et nyt maleri til dig og send det til din dør.

3) Din tilfredshed med vores produkter er 100% garanteret.Vi kan løse 100% af alle uoverensstemmelser, og svare på alle Spørgsmål og Henvendelser inden for 24 til 36 timer garanteres.

4) Hvis forsendelsen er bekræftet tabt, vil vi gerne give dig en fuld refusion

Om os: Velkommen til vores butik

Vi engros olie maleri leverandør i Kina!Vi tilbyder kommercielle olie malerier, høj kvalitet olie malerier, og museet kvalitet originale oliemalerier til at mødes med de krav af forskellige olie malerier marked.Vi kan male forskellige former for stil malerier som abstrakt kunst, landskab, blomst, portræt, pop art, osv.

Vi kan også male i henhold til dine krav eller fotos.Vi sigter på at give hånd-malede olie malerier med høj kvalitet og konkurrencedygtig pris.

Vi håber, at etablere et loyalt forhold til vores kunder.Din succes er vores formål.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Ramme Ja
Form Kombineret
Medium Lærred Udskrivning
Mærke Artsailing
Emner Dyr
Technics Sprøjtemaling
Original Ja
Type Lærred Oplag
Stil Moderne
Model-Nummer NY-7281B
Materiale Lærred
Frame mode Indrammet på bagsiden
Base Lærred

Relaterede varer