Sæbe Forme Silikone Formen Gips Chokolade Stearinlys, Slik Skimmelsvamp Skimmelsvampe Buket Gør Ler Harpiks HC0208 PRZY Dahlia Blomster Forme

kr78.16

misc

Varebeskrivelse


Velkommen til vores butik for den første.Venligst rådgive: Før du køber produkter, bedes du kontrollere størrelsen omhyggeligt , kan Det ikke som larage som dit billede ,tak.

HC0208 PRZY Dahlia blomster, Sæbe Forme Silikone Formen Blomst forme Buket gør Ler Harpiks Gips Chokolade Stearinlys, Slik Skimmel

Skimmel Materiale Silikone produkt størrelse 6.5*6.5*3.5 cm Sæbe vægt 73 g Skimmel vægt 200g Skimmel tilfældig farve driftstemperatur-40C til 220C

1 .Vask, før den første brug.Venligst nyde formen i fortyndet rensevæske til 10-30 minutter.Brug en blød svamp eller en blød klud til at rengøre.Brug ikke hårde genstande for at undgå at ridse og beskadige formen .

2. Tør den i luften.

3. Fyldt den smeltede sæbe eller chokolade i formen.

4. Venter på, at køling (du kan sætte det i køleskabet til hurtig nedkøling).

5. Tag produktet fra formen.

6. Normalt, formen arbejde temperaturen er -40--230 grader celsius .For høj temperatur eller forkert brug af forskellige metoder vil skade formen eller forkorte formen ved hjælp af tid.

PRZY Formen er en førende virksomhed, der er specialiseret i at yde omfattende silikone forme løsninger.Vi er en af de få virksomheder, der integrerer sin state-of-state R&D, produktion og markedsføring.Dannet i 2012, er det blevet én af de største silicone mould producenter i Kina.Vi stræber hele tiden efter at hjælpe vores partnere i over 50 lande til at nå deres kreative og forretningsmæssige mål, der leverer omfattende løsninger til sæbe forme, stearinlys forme, chokolade og forme til bagning gøre.

Vi holder flere patenter og registrerede varemærker PRZY.Vores kunstneriske afdeling og produktion line teknikere har mere end ti års erfaring i at tilbyde produkter af høj kvalitet til kunder fra forskellige brancher, også ekspertise i lokalisering og rapid prototyping.Vi giver custom-mould service i henhold til kundens ideer eller koncepter.

Vores corporate lægges i en bæredygtig udvikling af vores planet.Vores vision er at levere projekter, som efter deres natur at definere, hvad det betyder at være bæredygtig i form af økonomiske, sociale og miljømæssige resultater.Og vi anerkender, at forbedre effektiviteten anvendelse af ressourcer og mindske miljøpåvirkninger er vigtige aspekter af at blive mere bæredygtig.Vi implementerer principperne for kreative, engagement, harmoni ind i systemet af the product life-cycle management, din tilfredshed og lykke er vores motivation til at levere den perfekte service.

Hvis du har nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.

Bemærk venligst, Forsendelse Vilkår service.

Shiping

1. Vi vil afsende varerne inden for 3 dage efter modtagelse af din betaling.Men hvis din ordre er mere end 20pcs for hver vare, bedes du kontakte os for at bekræfte skibet dato.

2. Gratis forsendelse til de fleste lande som Singapore Indlæg.Normalt, vil det tage 10-30 dage.For nogle særlige lande, vil det tage mere.Du bedes være tålmodig.

3. Vi er ikke ansvarlige for nogen af dine afgifter og skatter.

4. Hvis din samlede ordre beløb er mere end US$200, vil vi sende varerne af EMS eller DHL, hvilket er mere, hurtigere og sikrere, kun at tage 3-12days.Men kontakt os venligst for at bekræfte, hvis dit land ikke kan leveres til.

Returret:

1. Sørg for at læse hele beskrivelsen, og er enige om at transaktionen før købet

2. Venligst tjek din ADRESSE nøje, når behandlingen for.

3. Alle vores varer er kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.Vi håber at sørge for, at hver kunde vil have en god shopping experiecne i vores butik.

4. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du bytte varen.Men kontakt os venligst for at bekræfte.Produktet skal være i god stand og godt pakket.Køberen vil være ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

5. Din feedback er meget vigtigt, at du efterlade en god feedback, hvis du er tilfreds med vores varer og service.

6. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ feedback eller indsende eventuelle tvister på stedet.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

Kundeservice og feedback:

Hvis der er et problem med din ordre, bedes du kontakte os først via e-mail eller TradeManager.Vi vil arbejde med dig for at løse problemet.

Vi bestræber os på at 5-stjerner i Feedback.Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os og lad os vide hvad vi kan gøre for at gøre din oplevelse bedre.Kundetilfredshed er vores første prioritet.Vi vil lade positiv feedback til kunder, der gennemfører en transaktion med os.Kontakt os, hvis du ikke er 5 stjerner er tilfreds med vores service.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion Øko-Venligt
Seksuelt Suggestive No
Certificering CIQ
Type Kage Værktøjer
Sjofelt Billede No
Model-Nummer HC0208
Mærke PRZY
Kage Værktøjer Type Skimmelsvampe
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Silikone Gummi

Relaterede varer