Yourui Oprindelige Toshiba Satellit-C650 C655 Bærbare PC Bundkort V000225020 6050A2355301 Test virker perfekt

kr260.54

Varebeskrivelse


1. Husk at tjekke varenummer inde i hukommelsesporten, og være omhyggelig med at sammenligne med mit billede, hvis det er det samme som din oprindelige bord.Produkt beskrivelse:

V000225020 6050A2355301

2. MB test procedure: Check interne og eksterne stik LCD-skærm , To hukommelse, DVD-driver, netværksforbindelse, Stemme, Mus, Tastatur, Skive, USB, SD-stik, PC, 3.3 V COMS, batteri om opladning og afladning, kører Fuld 3D, skal du Genstarte systemet mindst to gange.Check, om der mangler fittings, rust, forrådnelse, varme afskaffelse chassis.Kontrollér, om manglende elektroniske isolering gummieret papir.Check udseende, såsom geografisk baserede fiskerirettigheder, støv, tin lodning eller andre beskidte mark om bord.

3. Feedback, Hvis der er problemer med dit køb, bedes du give os mulighed for at rette op på tingene, inden de forlader negativ feedback.Vi vil ikke give feedback, indtil vi begge (køber og sælger) er tilfreds med aftalen.Når du er tilfreds med vores vare og derefter give os positiv feedback.

4. Forsendelse og fragt Vi er via DHL/UPS/EMS/FedEx/TNT i henhold til forskellige regioner anvende forskellige levering metoder forsendelse til internationale område. 5. Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan.Men, vi kan ikke være ansvarlig for en ændring af dit sind, eller bortkommet post.vi vil være glade for at give fuld refusion, hvis det er vores fejl.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.Så snart at få modtages elementer, vil vi refundere dig. 6. Garanti &Vedligeholdelse: Vi leverer 35 dage garantier.Købere er kun ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer for garanti elementer. (I de fleste tilfælde, vil køber kun har til gengæld det problem komponenter i stedet for hele pakken.).Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores (sælgers) return adresse, og skrive "gave"og $10 til toldmyndighederne ved levering detail ark.Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer C650 C655
Pakke Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Fire sourare
Type Tilføj På Kort

Relaterede varer