C150630251 Dynamisk 20 Stykker Pyrit Healing Krystal Punkt Vedhæng

kr303.97

Varebeskrivelse


Specifikation:

Mængde: 10 stykker

Materiale: Pyrit

Dimension (uden kaution): 9x32mm

Form: punkt

Andre Hot Salg

Pakning Detaljer

Produktion&Kontrol

Sending

1. Produkter vil blive sendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Du bedes venligst bekræfte din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage, ellers vil vi sende dine produkter baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte din forsendelse metode.Normalt, vil det tage 10-25 arbejdsdage fra china post luft, og tager 3-10 arbejdsdage, ved hurtig (EMS, DHL, FEDEX, UPS, OSV.).

4. Nogle gange transittiden vil være længere på grund af det dårlige vejr, toldbehandling og andre årsager.Håber du kan vente tålmodigt, når du ikke har modtaget dine varer til tiden.Hvis du ikke modtager varen inden for tredive dage, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at spore det.

5. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

Vender tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunde.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 3 dage af din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige tilstand.Og køberne skal være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer bedes du kontrollere specifikationen, før du placerer en ordre.Normalt forskelle i størrelse er ca 0,5 cm i målingen.hvis du finder størrelsen af produkter, der ikke passer dig, kan du direkte i kontakt med os.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, hvis en returnering af restitutionen er muligt.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.hvis du har nogen problemer med vores produkter eller service, du faldt velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type Vedhæng
Køn KVINDER
Metaller Type Kobber
Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer C150630251
Stil Classic
Materiale Semi-ædle Sten
Vedhæng Type SOLITAIRE
Form\mønster Crystal Søjle

Relaterede varer