Natursten Blå Amazonit Perler Ægte Perle Amazon Sten Runde Løs Perle Jasper 6/8/10mm Vælge Størrelsen Gør Armbånd Smykker

kr61.97

Fine Smykker

Varebeskrivelse


BEMÆRK: Alle sten blev dannet naturligt ,derefter behandles i perler, par perler har klaret mærker, og der kan være en lille fejl i størrelsen af perler.

Køber konstaterer, Produkt Kvalitet :Alle varer var håndlavet og vil tilses mindst to gange ved kvalitetskontrol inspektører før afsendelse.Fotos Noter :Alle billeder, der blev taget i naturalier,som alle skærme er ikke det samme som at skyde eller udsættelse for lys og så videre,farven kan være lidt anderledes,det er ikke kvaliteten,pls i form sejre.Rækkefølge :Du kan annullere brød varer i indkøbsvognen, før for at bekræfte,men vi kan ikke ændre rækkefølgen, hvis din ordre er bekræftet.Pakning og Levere :Vi Pakning af varer i en professionel taske, og levering inden for 48 timer efter vi har modtaget din betaling.Produkt Størrelse :størrelsen af varer, der alle er aktuelle måling,det vil være lille størrelse fejl på grund af forskellige måle-metode.Sådan køber Trin 1. Vælg interesseret varer, Tilføj til Indkøbsvogn.Trin 2. Klik på fortsæt shopping.Trin 3. Se indkøbskurv og find ud af alle elementer.Trin 4. Klik køb nu og vælg forsendelsesmetode.Trin 5. Som bekræftelse på betalingen, og udfør betaling.Betaling Du kan betale med Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro Debit card,WebMoney og bank overførsel.Feedback kan Du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer,pls velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback.vi vil gøre det bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Tilpas Acceptere enhver stil
Stolpe hul 1,2 mm om
Metaller Type INGEN
Vigtigste Sten Amazonit
Element Type Perler
Sten funktion Natursten
Certifikat Type CMA
Element Vægt se produkter
Hvordan Man Bruger håndværk smykker
Bulk Orden Acceptabelt Engrospris
Lejlighed Party/Jubilæum/Bryllup/Engagement
Item Højde 6/8/10mm
Størrelse 6/8/10mm
Materiale Anden Sten
Post Beskrivelse Runde løse perler
Størrelse Pr Perler 6/810mm Om
Drop shipping acceptere
Certifikat Nr. SJ683525714562
Model-Nummer DSC06461
Køn Women/Unisex/Kærester/Mænd/Drenge
Klasse AAAAA Top Kvalitet, Luksus Smykker
Brug Gør Armbånd Rosenkrans Halskæde, Ørering
Perler Længde 37-40 cm
Item Form Runde Form
Målgruppe Jewelry Maker/Designer/DIYer
Bøde eller Mode Fint
Stil Vintage Trendy Classic
Mærke smykker

Relaterede varer