Spiral Cutterhead Sprial Høvling skærehoved Cylindrisk Fræser til Spindel Inde 4-side Fræser 6T anvende træ maskine

kr328.78

Varebeskrivelse


Vi er specialiseret i fremstilling af skærende værktøj til træbearbejdning i Kina for 2 år.

Vores ingeniør-og teknisk personale har et væld af praktiske erfaringer på træ skærende værktøjer.

Ved hjælp af den bedste teknologi og de fineste materialer , vi er i stand til at fremstille shaper skærehoved med fremragende kvalitet.

Vi kan tilbyde dig en konkurrencemæssig fordel produkter.

Gælder træ-Maskine

FCB-S med lige hvorover der kan være passer i spindel-fræser.

Tekniske Parametre

Andre tilpas specifikation er til rådighed

Opfattelse af vores Virksomhed

FAQ

1. Hvis jeg lavede en ordre, kan du sende mig varen billeder uden vandmærke?

-----Selvfølgelig kunne Vi sende dig varen billeder uden vandmærke, hvis du vil, men du er nødt til at fortælle os, når du afgiver din ordre.

2. Gør du, drop shipping?

-----Ja, Vi kunne gøre dropshipping til hele verden for dig, skal du bare sætte dine kunders adresse, når du afgiver ordren.

3. Skal jeg betale told på importen?

-----Det afhænger af dit land ' s import og eksport af politikker, hvis told-bevirkede, at det skal være betales af køber.Vi vil erklære, at en lav værdi for dig til at betale lidt takster.

4.Hvordan betaler jeg for mit køb?

-----vi accepterer følgende betalingsmetoder: cridet card, moneybookers, T/T western union.

5.Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

----- Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Forsendelse:

Din ordre vil blive behandlet inden for 15 dage efter betaling.Og jeg vil give tracking nummer for hver ordre.Nogen told eller importafgifter er købers ansvar .For at hjælpe dig med at få pakken med gratis skat eller lavere skat via told,jeg kan erklære det som "gift" med en lavere værdi.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser af ordrer efter sendes ud.Men jeg vil spore nyeste oplysninger til din ordre og hjælpe dig hele vejen.I virkeligheden,jeg vil også gerne varer til levering snarest,så hver køber vil være tilfreds med min service.Men den hastighed, Kina post er ude af min kontrol.Hvis du ikke får din pakke, men leveringstiden er på vej,så spørg mig at udvide leveringsdato.Tak for din støtte.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os.Klik 5 stjerne i feedback, hvis du gerne mine varer og service.Jeg vil give konkurrencedygtige priser og bedre service hele vejen.Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbning enhver tvist på www.phyto.dk.Vi forstår den ulykke, du måtte have, hvis den rækkefølge gå galt,men vi vil gøre vores bedste for at give dig tilfredsstillende resultater.

Restitution Politik:

Hvis du får din vare, men ikke er tilfreds med den,kan Du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.ELLER VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i original emballage, og køber SKAL FORSYNE os med forsendelse tracking nummer, og specifikke årsag til returnering.Package:

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Andre
Model-Nummer spb
Samlet Længde flere størrelser
Diameter flere størrelser
Belægning Andre
Type Tråd Møller

Relaterede varer