Lintratek Signal Booster 2G GSM-900mhz 65 db GSM 900 Mobiltelefon trådløst Signal Forstærker Forstærker + GSM-Yagi Antenne Forstærker

kr260.54

Varebeskrivelse


Før du Køber , bør du tjekke din lokale frekvens først.Dette produkt er arbejde til GSM-900MHz kun.Hvis frekvensen ikke stemmer overens, kan det ikke virker.Tak!LCD-GSM-Booster 2G Mobiltelefon GSM Signal Booster 900mhz Mobiltelefon Signal Forstærker Trådløse Forstærker med 3g Antenne Engros Perfekt til 1 - 2-personersværelse eller mindre kontorer: at Sige farvel til afbrudte opkald i dit hjem.Booster celle signal op til 32X: Forbedrer 4G LTE og 3G signaler til bygninger på op til 1.500 sq ft.Bedre data og taleopkald: Få færre afbrudte opkald, bedre lydkvalitet, hurtigere uploads og downloads.virker med alle trådløse enheder: Smartphones, Tablets, Data, Kort, og Notebooks Patenteret automatisk gain-indstillinger: Smart teknologi sanser signal forhold i og omkring bygningen, så elektronisk optimerer booster for den bedste ydelse.

1. Arbejde for GSM. 900MHz signal booster repeater.

2.Frekvensområde :Uplink: 890~915 MHz Downlink: 935 ~ 960 MHz

3.Med LCD-Display , kan angive signal status.

4.Dækningsområde: dækker over 200sqm uden hindring.1 antenne dække omkring 100-150sqm.

5.Høj lineære design, ALC-teknologi.

6. 1 sæt med udendørs antenne,indendørs antenne, signal repeater.Ideel til hjem, der anvendes.

7.Forbedre Indendørs mobil signal,ikke mere droppe opkald,ikke flere dårlige netværk hastighed.

LCD-Skærm !!!

2G GSM 900 MHz Mobiltelefon Signal Booster + Intern rundstrålende Antenne + Udendørs Yagi Antenne +10meters Kabel - + 5 v DC Power Adapter

Sådan installeres

Trin 1: Find en position, hvor det kan modtage store signal,det meste en højere position, som på tagterrassen.Installer udendørs antenne på det og gøre det mod basen.Bemærk: den udendørs antenne, skal modtage godt signal, ellers repeater ikke kunne arbejde.Trin 2: Tilslut udendørs antenne til booster på BTS-stik med kabel.Trin 3: Tilslut indendørs antenne til booster på MS-stik.Og det ville være bedre at installere det på en højde af 2 meter.Bemærk: De to antenner skal være fuldstændig adskilt af en mur, med en afstand af mindst 10 meter.Ellers signal ville gribe ind til hinanden, at vise fuld af signal på skærmen, men faktisk er det booster ikke virker ordentligt.Trin 4: Tilslut strømforsyningen og færdig!

Løsning for signal problem efter installation og teknik støtte

1. Hvis signalet stadig svag efter installationen, skal du kontrollere, om udendørs antenne punkt til signal tower retning korrekt.

2. Hvis der stadig intet signal efter installationen, skal du kontrollere repeater strømforsyning, om der er tilsluttet perfekt?Og sørg for at alle stik tilsluttes godt.

3. Hvis styrken er ikke konstant, som forventet , skal du kontrollere, om udendørs og indendørs antenne, der var for tæt på, er Det afgørende, at udendørs antenne, skal langt væk fra den indendørs antenne, mindst 10 meter, bør det med en barriere og ikke i vandret linje, mens installationen .

Bemærk pak udendørs stik med vandtæt lim, ellers vil reducere signalstyrken hvis i fugtigt situation.

Forsendelse Vilkår

1. Vi garanterer, at skibet ud i løbet af 48-72hours efter bekræftelse af betaling (bortset fra Ferie).

2. Vi skib af EMS eller Kina post eller Hongkong indlæg i 20-30 dage;

3. Andre lande indlæg via Kina eller Hongkong Indlæg .

4. Leveringstiden er ca. 15 til 30 dage (undtaget lørdag og søndag, Helligdag), hvis der ikke forsinkelse i tolden eller posthuse .

5. Kontakt os, Hvis du ikke modtager over aboue 5 uger,vi vil løse dette problem på en meget kort tid.

6. Til konto sikkerhed, forsikring, er stærkt anbefales.

7. Bemærk sørg for, at leveringsadressen er korrekt.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.Hvis du ønsker at ændre sendt til et andet sted ,bedes du kontakte os, før biding

8. For Brasilien Kunde,vi har brug for din hjælp, er, at give os din Skat Nr.vi kan ikke sende til brasilien, uden at Skat Ikke.

9. Russiske Føderation Kunden bedes du give os dit fulde navn,for at holde dig med at få dine varer med succes.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


65 dbm
Strømforsyning AC
RF-stik SMA-Stik
GSM-Frekvensområde uplink
Mærke lintratek
Model-Nummer KW16L-GSM-S
Tilbehør 2G 3G Udendørs antenne, 4G indendørs antenne +10M Kabel
Udgangseffekt 16 dbm
Arbejde For 2G - /3G-900Mhz
Certificering CE
GSM-signal repeater celular 2g repetidor 65 db 2G Repeater
2G GSM-900Mhz Mobiltelefon Forstærker Trådløse Signal Booster GSM 900-Signal Repeater
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer