BLÆK MÅDE DIY CISS 302XL erstatning for 302 XL blækpatron Til HP Deskjet 2130 2135 1110 3630 3632 Officejet 3830 3834 4650

kr92.74

Varebeskrivelse


1 SÆT 4C ink tank med rør og andre dele til DIY CIS

Hvad er inkluderet i denne liste

Som anført i de vigtigste billede,skal du bruge dine egne patroner,skal du sørge for, at du kan gøre det ved dig selv, før du køber.tak

Kompatible modeller:

Til HP Deskjet 1110 e-All-in-One-printer;

Til HP Deskjet 2130 e-All-in-One-printer;

Til HP Deskjet 3630 e-All-in-One-printer;

For HP Envy 4520 e-All-in-One-printer;

For HP Envy 4522 e-All-in-One-printer;

Til HP Officejet 3830 printeren;

Til HP Officejet 4650 printeren.

Velegnet til NÆSTEN ALLE 4C CISS især for ciss med renoverede patroner.

Forsendelse

I. Vi sender til hele Verden (nogle lande og APO/FPO undtaget).

Vær sikker på at have korrekte leveringsadresse på kassen.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

II.Elementer vil blive sendt via luftpost fra Kina inden for 1-3 hverdage efter modtagelse af betaling

(med undtagelse af weekender og helligdage) Den tid vil tage 10-25 arbejdsdage afhængig af effektiviteten af de lokale posthus.

Vær venligst lidt tålmodig og kontakt os, hvis varen ikke var modtaget efter 25 arbejdsdage.

III.Shipping service, fastsat af EMS,DHL, Fedex,UPS eller anden fragtmand er også tilgængelige her for presserende behov.

Venligst e-mail os, hvis det er nødvendigt.

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Returnering og Refundering

Vi gør er i overensstemmelse med 30 dages-penge-tilbage garanti.Hvis du har ændret dit sind ,kan du returnere uåbnede og ubrugte varer tilbage til os for en fuld refusion.Bemærk venligst, at Køber har til at betale for returportoen.Hvis varen er brugt, og åbnede, forbeholder vi os retten til at afvise anmodningen om tilbagebetaling.Hvis de 30 dage er gået, er kunden forpligtet til at kontakte vores www.phyto.dk service for yderligere assistance.

Vær venlig ikke at sende noget tilbage, før kontakt vores www.phyto.dk service i højsædet.Du vil få et unikt referencenummer. (at blive sat på pakken), der er nødvendige for anerkendelse de returnerede varer samt fremskynde processen med at løse problemet.Bevis for udstationering, bør der altid indhentes ,forbeholder vi os ret til ikke at udstede en refusion, hvis køber ikke overholder vores politik for tilbagesendelse.

Vi vil gerne oplyse alle tilbudsgivere, som vi er forpligtet til satisfication af vores kunder og forsøger at yde den bedste service.Hvis varen ankommer og ikke fungerer godt, bedes du kontakte os via e-mail på den tidligste tid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer DIY-CISS til HP302XL
Kompatible Mærker ciss dele
farve Andre
Bulk Pakning Ja
Kompatibel Printer Type inkjet printer
Mærke BLÆK MÅDE
Type Continuous Ink Supply System

Relaterede varer