M. 2 NVMe SSD-Extension Kabel Fast Kørsel Riser Card R44SF/R24SF M2 til PCI-Express 3.0 PCIE X4 Fuld Fart 32G/bps M-Tasten Extender

kr106.08

Computer & Kontor

Varebeskrivelse


ADT-Link M. 2 NVMe SSD til PCIe x4 forlængerkabel

Mærke: ADT-LINK

Produkt navn: M. 2 NVMe Tasten M til PCIe x4 forlængerkabel

Produkt model: R24SF

Overførsels hastighed: PCIe3.0 x4 fuld hastighed, 32G/bps (Max.)

Wire længde: 10 ~ 100 cm, længde kan tilpasses,

Ansøgning: M. 2 NVMe SSD kort til PCIe x4 udvidelse

Kabel længde Beskrivelse:

Længden af wiren refererer til den del af den synlige ledninger.Det omfatter ikke de PCB og stik.For wire længde, henvises til 8cm blå pil i figuren nedenfor.

Produkt fordele:

1. Wire fordel, ved hjælp af patenteret tysk importeret ledning, ved hjælp af Taiwan importerede Lotes stik, høj frekvens understøtter PCIe 3.0 stabil overførsel.

2. Kabel længde fordel, fra 10 cm til 1 m, ledningens længde kan tilpasses efter kundens behov.

3. Den differentierede signal ikke har via design, der er ingen signal dæmpning interferens problem parasitære parasitisk kapacitans og induktans, og der er ingen CAF mikro-kortslutning, og produktet er holdbart.

4. Produktet bruger materialer af høj kvalitet, PCB håndværksmæssig præcision, kobber tykkelsen er fortykket til 1 ounce, gold finger indhold af guld er tilstrækkelig, guld-belagte foden har god elektrisk ledningsevne, som kan reducere den blå skærm af nedbrud forårsaget af stigningen af oxidation og rust modstand.Signal transmission er stabil på fuld hastighed, og der er ingen kompatibilitet problem.

5. Det kabel, der bruges i produktet i sig selv er meget holdbar.Det er beskyttet af en PCB pakning med en tykkelse på 3 mm i metal-svejsning punkt, og er fastgjort med skruer og møtrikker.Produktet er stærk og pålidelig, som er modstandsdygtig over for at trække, anti-indblanding, og vil ikke være brudt.Neglen problem.Wire kan bøjes og foldes uden at det påvirker brugen.

6. PCB dværg og fedt design, dværg, der ikke vil sidde fast til grafik-kort, tilføje fedt og lang design for at gøre bestyrelsen nemmere at installere, hvilket reducerer risikoen for skader.

PurchaseNotice:

1. Alle former for Bundkort og udstyr tilstand, såsom signal køreegenskaber er forskellige, kan resultaterne af vores test kan ikke garantere, at det er de samme som dine test resultater.Du har brug for at vide, så længe du bruger et forlængerkabel, signalet vil have et tab.Den køber, der kræver perfekt, skal du ikke købe.

2. PCI-E-kort eller bundkort er en elektronisk udstyr, som vil stige over tid, og oxidant aldring.Det vil blive mere ustabil, hvis stikket i en forlængerledning.Ikke støtte det gamle udstyr.Den anordning, der er mere end fire år, skal du ikke købe.

Opmærksomhed !!!At det ikke er egnet til bærbar computer , Er Meget faren vil brænde laptop bundkort!!!

1,Kun et hul M-tasten NVMe SSD; understøtter ikke to forskel BM-tasten SATA SSD

2,At det ikke er egnet til bærbar computer , Er Meget faren vil brænde laptop bundkort!

Q&A:

Er der nogen EMI afskærmning for Kabel?

Extenderen benytter sig af den nyeste materialer til EMI-afskærmning med fem alene hjemme kabler design.Denne teknik gør det muligt for hvert kabel for at være fuldt dækket af elektromagnetisk interferens afskærmning med elektrisk ledende polymer for at beskytte mod indgående eller udgående emission af elektromagnetiske frekvenser, minimere forstyrrelser og forringelse af ydeevne og reducere vægten af extenderen.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type PCI-E Riser
Model-Nummer R24SF
Pakke No
Mærke ADT-Link
Produkter Status Lager

Relaterede varer