Vintage DSLR Kamera Taske Messenger Taske, En Maskine, 1 Spejl, 1 Spejl Kamera Taske Vandtæt Digital Video-Optager DV Taske

kr446.65

misc

Varebeskrivelse


US$ 36 DKK 11.68 DKK 20.17 DKK 46.48 DKK 45.92 DKK 49.90 DKK 36.43 US$ 33.75 DKK 34.78 DKK 36.57 DKK 38.48 DKK 31.5

Virksomheden Har Bestået den Tredje-Parts-TUV Rhinen Dybt Certificering

Styrke Producenter

Det Er Specielt Designet til Online-Butikker i Fysiske Butikker herhjemme og i Udlandet til at Levere et Stort Antal af Varer fra Lager.

Gratis HD-Pakke Picture Package , Fortsætter med at Levere Nye Billeder.

Og Accepter Prøve Forarbejdning og Produktion, OEM.

Alle Billeder i Denne Butik Er Reelle Skud, med garanteret Kvalitet og Overkommelig Pris.Hvis Der Er Nogen Problemer med Kvaliteten, Vil Pakken Blive Returneret,

Velkommen til at Bestille!

Størrelse: 32cm * 10cm * 30cm

Materiale: Voks Lærred + Koskind

Der Er Også en Læder Skulder Rem Stil, Bedes du Kontakte Kundeservice.

Denne Skoletaske Er Fremstillet af Voks Paulin med det Første Lag af Crazy Horse Koskind, og Kan Anvendes til Udendørs rejsetasker med Vandtæt Funktion.

Åbning & Lukning Tilstand: Pin Spænde

Særlige Anvisninger

Om Vask Lærred:

Posen Hører til den Traditionelle Stil af Retro Vintage.efter Vask og Gnide, Det Viser en Retro-Stil, og Overfladen Vil Være Indlysende.Heterogenetic Tekstur Det Er Karakteristisk for Dette Stof, og Det Føles Beskidt, Når Gnides ud Retro Effekt , Dette Er Ikke et Problem med Kvaliteten, Hermed Forklare.Vær venlig Ikke at Placere en Ordre, Hvis Denne Funktion Er Uacceptabelt.

om du la bu:

Olie-Voks Lærred Er en Retro-Nostalgisk Virkning, med God Vandtæt Hånd Følelse, Der Er Svært og Let Form, Det Har de Retro Effekten af Dybe og Let Rynke Struktur Stoffet Er Opvarmet Eller Voks Vil Langsomt Smelte i en Periode af Tid til at Fjerne det Rynke Tekstur.Teksturen af Hver Pakke Er Unik og Helt Anderledes.Forskellige Partier Har Forskellige Farve Forskel Problemer.Hvis Du Ikke kan Acceptere Det, skal Du Ikke Placere en Ordre.

Om Crazy Horse Koskind Indledning:

Crazy Horse Er et Håndværk af Koskind, Dens Kendetegn Er, At Overfladen af Crazy Horse Hud Er Rodet og Der Er Ridser På Denne Måde, Vil Der Være en Retro-Stil af Grov Malm, Fordi et Lag af Olie-Voks, der Er Knyttet til Overfladen, og Der Vil Være Spor, Når Det Er Skrabet af Kraft, og det Ubetydelige Ridser Kan Fjernes med Hånden Friktion, eller Brug Varme Metode til at Gøre Olie-Voks Glide og komme sig efter Gnidning, Eller Brug håndcreme for at Anvende.Vær venlig Ikke at Placere en Ordre, Hvis Den Er Uacceptabel.

Crazy Horse Hud FAQ:

Problemer som Folder, Ko Ar, Hud Pletter, den Uundgåelige Krølle Mark i Fremstillingsprocessen, Ujævne Farver, Ridser, Lugte, og Fiber Måtte af det Plys på Bagsiden af Huden, Er Ikke Kvalitet Problemer, Fordi det, Vi Gør, Er Effekten af Grov Malm Retro Vintage.

Krølle Mark Hud Stedet Senen Fold det, så Det er Ikke Håndteres Bunden Kontrast Finger efter at Gnide Fingeren efter Gnidning Nye Pakke Bruger et År Senere

Størrelse: 32cm * 10cm * 30cm

Materiale: Voks Lærred + Koskind

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Udvendig Åben Lomme
Indretning Indvendig Lomme Slot
Vigtigste Materiale Lærred
Køn MÆND
Lejlighed Alsidig
Mønster Type Solid
Stil årgang
Lukning Type DÆKNING
Form Sadlen
Mærke MUCHUAN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lining Materiale Lærred
Model-Nummer 9736ND
Hårdhed HÅRDT

Relaterede varer