Nerve-wit 100 tabletter. En meget effektiv beroligende middel af vegetabilsk oprindelse, som har en beroligende ejendom.

kr40.82

misc

Varebeskrivelse


NERVO-VIT

En meget effektiv beroligende middel af vegetabilsk oprindelse, som har en kompleks beroligende virkning. -Reducerer psychoemotional spænding, aggressivitet og konflikt; Forbedrer den sociale tilpasning og humør; -Letter at falde i søvn og normaliserer sove; -Bremser og justerer puls; -Har en antioxidant virkning; -Positivt påvirker kulhydrat og fedt bytte. -Reducerer glucose, kolesterol, mejeri-og пировиноградной syrer; -Øger immunitet, hæmmer udviklingen af bilen, beskytter mod ældning; -Renser leveren og blodet; -Ikke vænne sig til det, så det ikke ophobes i kroppen; -Ikke undertrykke produktionen af androgener, ikke føre til impotens; Under længere tids accept, der er ingen syndrom af annullering og forringelse af kognitive funktioner.Grundlaget for oprettelsen af "NERVO-Vita" er patent på den opfindelse "stof" af IASC Nej 2342943. De opgaver, der er af skaberne var som følger: 1. opret et middel med hurtig beroligende handling. 2. oprette et værktøj med en lang beroligende virkning. 3. skabe et værktøj, der ikke ville medføre vaner. 4. skabe et værktøj, der kan eliminere virkninger af frie radikaler genereret under stress.

Sammensætningen af stoffet

Tom-giver en lang beroligende effekt med øget nervøs ophidselse, søvnløshed, astma, hjertebanken, hjerte-kar-neurose, sænker blodtrykket i de tidlige stadier af hypertension, langsommere rytme, puls, fjerner krampe aktivitet har en gunstig virkning på kulbrinte og fedt udveksling, reducerer glucose, mælk og пировиноградной Fedtsyrer, Kolesterol, Generelt lipider i blodet, normaliserer protein udveksling.Melissa-har beroligende egenskaber, det anbefales for nervøs svaghed, migræne, søvnløshed.Hertil kommer, at Melissa har en gunstig virkning på GCC i fattige (utilstrækkelig) fordøjelsen, især i vaskulære spasmer af hjernen, svimmelhed og støj i ørerne.Til at løse det andet problem, de medicinske planter af sinuha blå og Baldrian blev valgt, de medicinske egenskaber, der er i stand til at akkumulere i kroppen, hvilket giver varigheden af handling.Sinuha Blå-har beroligende egenskaber.På beroligende aktivitet sinuch i forsøget overstiger Baldrian lægemidler 8-10 gange.Stimulerer funktion af cortex af binyrerne, regulerer lipid udveksling.Sinuha blå medvirker til at skyde angreb af epilepsi.Saponina Sinuhi bremse udviklingen af bilen.Sinuha blå er ganske sjældne og vanskelige at dyrke lægeplanter, men det er med succes dyrket på områder af LLC "parafarm", som ligger på en miljøvenlig kameshkir distrikt i Penza regionen.Baldrian lægemidler-har beroligende, транквилизирующее effekt på det centrale nervesystem, der regulerer hjertet aktivitet, har спазмолитическими og galde egenskaber.Baldrian er en effektiv, systematisk og langsigtet anvendelse på grund af den langsomme udvikling af terapeutisk virkning.Den fjerde opgave var på grund af det faktum, at i løbet af stress, som den mekanisme af øget ældning af kroppen er lanceret, frie radikaler dannes der skader struktur af celler, bidrager til deres mutation.Derfor, langvarig stress bidrager til udvikling af kræft.Det er derfor vigtigt, ikke kun for at falde til ro, men også for at genoprette kroppen fra konsekvenserne af stress.Sammensætningen indeholder C-vitamin-den mest kraftfulde antioxidant, som øger immunitet, beskytter mod ældning og konsekvenserne af stress. "NERVO-wit" forsvar for to fronter, hvor den beroligende virkning af lægemidler, urter er forstærket af den anden front-virkningen af C-vitamin-med den kraft, der sigter på at ødelægge kroppen selv.Stoffet vil hjælpe i pressede situationer. "Nerve-humor" er baseret på fire lægeurter: Baldrian lægemidler, Sinuhe blå, der er en fugl, og Melissa.Hertil kommer, at Blå i beroligende egenskaber overstiger Baldrian lægemidler 8-10 gange.

Forskelle fra lignende stoffer:

Sammensætningen af "NERVO-Vita" omfatter blå blå, som overstiger Valerian ' s beroligende virkning næsten 10 gange.I overensstemmelse hermed, stoffet er stærkere og mere effektiv end analoger; sammensætningen indeholder urter, der vokser på det område af Rusland, hvilket reducerer sandsynligheden for allergiske reaktioner; Har en mere langvarig effekt; Ikke undertrykke produktionen af androgener; sammensætningen indeholder C-vitamin, som reducerer virkningen af frie radikaler, der dannes under stress; Ikke give bivirkninger selv ved længere tids anvendelse.

Sammensætning af stoffet "NERVO-vit" (240 mg):

Rod-rødder af Valeriana (cryoporatka) (25 mg); -Rødder med blå Sinuhi rødder (cryopowatch) (10 mg); -Uddrag af tom (10 mg); -Melissa ekstrakt (10 mg); -C-Vitamin (8 mg).

Kontraindikationer:

Gravide og ammende kvinder, individuel intolerance af komponenter i produktet.Før brug, anbefales det at konsultere en læge.Mængden af laktose er inkluderet i tabletter, som en ekstra stof, ikke har en negativ effekt på personer med diabetes mellitus, og som lider af laktose-intolerance.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Certificering ce
Mærke Секреты Долголетия
Tillægsgebyr Enhed Flasker
Holdbarhed 2G
Vægt 50g
Køn Unisex
Oprindelse RUC(Oprindelse)
Emballage Flaske
Navn På Afdeling Midaldrende

Relaterede varer