Kvinder Højtaljede Bikini Sæt Solidt Polstret Sexet Badetøj 2020 Nye Hot Salg Strand Slid maillot De Bain Buiquini Sommer, Strand Slid

kr87.65

Tøj til kvinder

Varebeskrivelse


100% Helt Nye og Høj Kvalitet

* Materiale : 82%nylon+18%spandex

* Størrelse : M,L,XL

*Vores Badetøj Feature :

1. Høj kvalitet, fleksible materiale, vandtæt tøj

2. Fremragende dehydrering

3. Udsøgt håndværk

4.Behageligt og blødt og slidstærkt til at bære

* Vask Forslag : håndvask med vand under 30C, hænger til tørre, ingen blegemiddel, intet jern.

Betalingsbetingelser( VISA, MasterCard, Spærrede er acceptabelt for os) *Dine penge er indsat korrekt i din tæller, hvis du bruger betaling af Escrow, vil Pengene blive frigivet til os, først efter du har bekræftet levering.

Forsendelse Vilkår(EMS, DHL,UPS, FEDEX,TNT,Kina Post,E-pakke) * Vi normalt sende varer efter 1-4 hverdage efter bekræftelse af betaling. * Vi tilbyder gratis fragt ved China Post, luftpost, og Epacket. * Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, der trillede af brugerdefinerede skatter og andre brugerdefinerede afgifter.

Returnering og Refundering

*Ikke er tilfreds med dit køb, eller størrelsen ikke passer, bedes du kontakte os hurtigt, og vi kan gratis bytte en til dig, men køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

*Modtaget en forkert vare, bedes du tage et billede af det element, hvor stedet har fejl, og sende til os, vi vil kontrollere, om det er kvaliteten, og så vil vi sende dig et andet stykke gratis, hvis det ikke har kvaliteten problemet.

Kontakt os ved besked, i en e-mail eller handel manager, hvis du har spørgsmål, vi vil forsøge at løse det i 24 timer.

Feedback *Vi vil give positiv feedback, når betaling er modtaget, og vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdsætter alle kunder. *Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du efterlade os en Positiv Feedback ( 5 Stjerner venligst)

*Hvis du har nogen problemer med vores vare eller service , er du velkommen til at kontakte os, før du efterlader nogen negativ feedback.Vi vil gerne gøre vores bedste for at løse en eventuel tvist.Tak skal du have.

FAQ-Spørgsmål 1: Hvilken størrelse skal jeg Vælge ?A: Du skal vide, din buste cup .underbust.talje og hofte størrelse .Derefter kigger på skemaet omhyggeligt ,som det er for en reference.Spørgsmål 2:Hvordan ved jeg, om min Buste Cup ?A: Upbust –Underbust=Cup størrelse Cup A=10CM CupB=12,5 CM CupC=15CM CupD=17.5 CM CupE=20CM Spørgsmål 3:Hvorfor nogen sagde, at det er større ,nogen sagde, at det er små fra feedback ?A:Forskellige mennesker har forskellige krops form ,selv om to kvinder, der begge Cup-E ,men de har forskellige fornemmelse af, om den størrelse ,vi kender alle de slidte den samme bikini i egen stil.Spørgsmål 4:Hvornår vil du sende pakken ?A: vil Vi sende det inden for 1-7 hverdage efter din betaling er markeret.Og normalt kan du spore det efter 5-10 dage.Spørgsmål 5: jeg annullerede ordren ,hvorfor jeg stadig ikke modtage pengene ?A:Når ordren er annulleret ,og det tager omkring 3-7 arbejdsdage for www.phyto.dk at procese tilbagebetaling.Spørgsmål 6:Kan jeg vælge forskellige størrelse top og bund ?A: Par produkter, support, de fleste produkter kan ikke støtte, kontakt os venligst.

vi vil ckeck hver badetøj omhyggeligt og send det til vores kære kunder

vores fabrik og lager

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke Elanrry
Støtte Type Wire Gratis
Med Pad Ja
salg tilgang fabrikken direkte salg(kvalitetsgaranti)
Mønster Type Solid
Køn KVINDER
Farve Stil Naturlig Farve
produktion år 2019
Model-Nummer 1966
Er Tilpasset Ja
Talje Høj Talje
Sport Type Svømme
Element Type Bikini Sæt
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Materiale Nylon/spandex

Relaterede varer