PC-101 Klor Tester PH-Meter Klor, PH 2 i 1 Meter CL2 Tester Vand Overvåge Kvaliteten Analyse Af 40%OFF

kr97.21

Varebeskrivelse


Klor Tester PH-Meter Klor Testere Klor, PH 2 i 1Meters Vand Overvåge Kvaliteten Analyse Af 30%off Description Det grundlæggende værktøj til måling af ph & klor hurtigt og præcist er de mest almindeligt anvendte vand desinfektionsmiddel for at dræbe bakterier, alger og mikroorganismer.Det ideelle værktøj til at holde en swimmingpool eller spa i en sikker klor og pH-interval, uden brug af kemikalier eller gætterier.En elektrisk tester for ph og klor (Cl2) niveauer for rutinemæssig overvågning af pH og klor niveauer i svømmehaller, kurbade og forskellige former for kilder.Når klor og pH-værdi er fra whack, kan det forårsage diarré og infektion i øret og hud.En god klor og pH holde de dårlige bakterier i bugten: hvis pH er for høj, el-dræbt af klor vil være opbrugt.Når en stor mængde af kvælstof (ekskrementer, urin, solcreme eller sved) eller andre organiske stoffer kommer ind i pool, klor er også spist.Det er grunden til test, klor og pH-værdien er den bedste hele tiden - hun kan ændre hver dag, afhængigt af brugen af swimmingpoolen.At holde din pH-værdi inden for det rette område er vigtigt at holde overfladen af udstyr og swimmingpools.Din klor opløses hurtigere ved lav pH.En høj ph-værdi vil medføre, at klor.Denne elmåler sparer dig tid og penge.

Pakke inkluderet:

1* Klor Meter

Bemærk: hvis produktet med et batteri, told vil ikke passere, så produktet ikke omfatter batteriet, håber du kan forstå, tak.

Vægt:

Anbefalet klor indhold til swimming pools og spabade fra 1,2 til 1,7 ppm Anbefalet pH-værdi til pools og spabade er 7.2 7.8 ph

Produktet

Specifikation:

Materiale: Plastik

Vægt: 296g

Strømforsyning: 1* AA 1,5 V batteri (medfølger IKKE) Bemærk: 1. Du må ikke nedsænkes sonde i andre væsker end swimmingpool eller spa-vand. 2. Bemærk drej kontakten til position tæt, når den ikke er i brug. 3. Opbevar tester i køligt, tørt sted.

Produkt B Har: 1. Lavet af premium plast shell, holdbar og robust. 2. Let at betjene, ikke flere kemikalier har brug for. 3. Et praktisk værktøj til at teste vand, pH og klor niveau til swimmingpool og spa. 4. Store skærme test resultat for pH og klor niveau for nem og præcis læsning. 5. Lav vægt og kompakt, nem at bære.Med et hul til nem ophængning.Specifikationer: Materiale: Plast Strømforsyning: 1 x 1,5 V AA-Batterier( ikke inkluderet ) Vægt: 240g Bemærk: 1. P lease ikke fordybe sonden i andre væsker end swimmingpool eller spa-vand. 2. Bemærk drej kontakten til position tæt, når den ikke er i brug. 3. Opbevar tester i køligt, tørt sted.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Certificering INGEN
Skærm Type ANALOG
Med Baggrundslys Eller Ikke No
Støtte Drop shipping
Vægt A
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke JUANJUAN
Item Klor Tester
Model-Nummer CL001

Relaterede varer