CHKK-CHKK 37990-59J10 Master elrudekontakter for SUZUKI LIANA Ejendom (ER) 2008 3799059J10

kr234.49

misc

Varebeskrivelse


Master Elrudekontakter

CHKK-CHKK 37990-59J10 Master elrudekontakter for SUZUKI LIANA Ejendom (ER) 2008 3799059J10

Sørg for, at du(køber) acceptere følgende VILKÅR/POLITIK før placere ordrer.Når du ikke kan acceptere disse VILKÅR/POLITIK, vil vi ikke være ansvarlig for nogen for.

Sørg venligst for vores varenummer passer til dit oprindelige, hvis numrene er de samme, så vores kan passe til din bil.Hvis Du ikke er sikker på hvad der præcist, er du velkommen til at kontakte Os på alle hverdage (undtagen i weekenden) og få professionel assistance inden for 24 timer, på den måde vil Du få den rigtige del og ikke behøver at beskæftige sig med afkast - spar din tid!

Vægt:

1. Hvis købere til at købe det forkerte Auto Dele i vores butik: Retur fragt betales af Køber. 2. Hvis vi sender det forkerte Auto Dele: rundtur shipping gebyr vil blive betalt af Sælger . 3. Hvis Købere ændre deres sind, ikke har brug for Auto Dele noget længere, og vi allerede er afsendt : Retur fragt betales af Køber.

Følgende betingelser/politik, er behandling af udskiftning i vores Butik :

1.Inden for 60 dage ( Fra datoen for køb Køber Auto Dele ). 2.Hvis Auto Dele, der er defekte, vil vi straks sende en afløser.Shipping gebyr vil blive betalt af Sælger. 3.Vi kan ikke acceptere noget ansvar og ansvar for eventuelle skader forårsaget af køretøjet under eller efter installation.Vi foreslår, at hyre en professionel mekaniker til at hjælpe Køber.For at spare din dyrebare tid og undgå tvister,Før du foretager en ordre, bedes du kontakte auto reparation professionel Eller kontakt vores butik sælgere til at få produkter detaljer.Når du ikke kender brændstof injector OEM, bedes du kontakte vores butik sælgere med en af følgende oplysninger:

1. Fotos af Auto Dele;

2. Den del nummer i Auto Dele;

3. Bil VIN

4. Bil Model, Årgang, Motor Model

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Specielle Funktioner STANDARD
Model Navn 37990-59J10
Styrepladsen VENSTRESTYREDE
Element Vægt 0.2

Relaterede varer