Nye Ankomst Formel Business Kjole Veste Til Mænd er Slim Fit Herre, der Passer Vest Mandlige Vest Gilet Homme Casual Ærmeløs Jakke

kr65.01

Jakker & Frakker

Varebeskrivelse


Item Condtion:100% Brand Nye

Manuel måling, på grund af forskellige individuelle teknikker, 2-4cm fejl er normal, og heller ikke kvaliteten problemet.

Bemærk:Da forskellige computere vise farver, differetly, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de ovenstående billeder, Tak for din forståelse.

Kære russiske ven, du behøver at forlade dit fulde navn og adresse i din bestilling, for at undgå den pakke, der ikke kan leveres.

Størrelsen Info(1 inch =2.54 cm)

Tag Størrelse

Euro/US størrelse

Brystet(Bust)/cm

Front Længde/cm

Tilbage Længde/cm

Talje/cm

Foreslå Vægt

M

XS

88

64

54

84

55 kg

L

S

92

65

55

88

65 kg

XL

M

96

66

56

92

70kg

XXL

L

100

67

57

96

75kg

XXXL

L

104

68

58

100

80kg

4XL

XL

108

68

58

104

85 kg

5XL

XL

112

68

58

108

90 kg

Bemærk:

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Dette tøj størrelsen information er kun til reference, skal du kontrollere følge detaljerede målinger for at vælge den korrekte størrelse og tillade, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.Mange tak!Størrelse:Asian størrelsen er omkring 2 størrelser mindre end OS, størrelse, skal du være opmærksom på det.Tak for din forståelse!

Vores tese:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

1.Vi er klar over den vigtigste del af vores succes er vores kunde.Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

2.Ledet af et team af højt engagerede og motiverede gruppe af personer, vi er fast fokuseret på vores kunders behov.Vi håber, at med en fortsat udvikling og innovation vil vi fortsætte med at udvide og bringe vores unikke oplevelse til kunder i hele verden.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Aftagelig Del INGEN
Køn MÆND
Stil Casual
Type Slank
Mærke YWSNHMY
Hætteklædte No
Model-Nummer NH158895
Materiale Bomuld
Krave V-Hals
Tøj Længde Kort
Overtøj Type Vest
Mønster Type Solid
Lining Materiale Polyester
Lukning Type Single Breasted
Element Type Overtøj & Frakker

Relaterede varer