Bil Atmosfære Lys USB LED Laser Fjerntliggende Stjerne Himmel Lys Bil boligindretning Tag Loft Lighs

kr63.52

Bil Lys

Varebeskrivelse


Oplysninger: 1.Spænding: 5V. 2.Effekt: 5W. 3.Kabel Længde: 54 i. 4.Farve: Rød. 5.Plug and play. 6.Vandtæt kvalitet:IPX4. 6.Egnet: universal til bil, hjem, festlokalet og så videre. 7.Arbejdstemperatur:-20 C til 70 grader Celsius. 8.Tilslutning:USB-stik. 9.Pakning Indeholder: 1 x Bil Stjerne Lys Atmosfære Projektor Andet Lys, tilbehør Fearture: 1.Lille størrelse,USB-interface med 360 graders fleksibelt organ, der kan ændre sig til forskellige tilstande, så du vil få en Romantisk Galaxy Stjernede Nat, tilføje en romantisk atmosfære til din date eller fest. 2.Bilen dekorative lys er let, bærbar og fleksibel til at imødekomme forskellige former og vinkler, giver dig mulighed for at bære og bruge hvor som helst. 3.Bred Kompatibilitet.Det kan bruges i enhver form for køretøj, bilens tag loft stjerne himmel-lys passer til bilen, swimmingpools, ktv, sauna, stue, stue, soveværelse, køkken, spisestue, hjem og et andet sted, som du ønsker. 4.Høj luminans og srong lysstyrke!Stjerneklar himmel stil, lys, give dig en romantisk stjernens atmosfære, en perfekt bil dekorationer gadgets. 5.Let at installere .Bare stik 3M tape til at beslaget bunden, og derefter holde sig til det sted( som håndliste boks ), skal du tilslutte USB-stik, og kan spille.

Told Og Afgifter:

Q-Er din pris omfatter told eller MOMS, Hvor meget skat skal jeg betale?

Nej, prisen for vores produkter ikke indeholder nogen told eller MOMS.Vi skal bare oplade dine varer, pris og forsendelses omkostninger.hvis du er opkrævet af en MOMS, du skal blot betale det til din told.

I de fleste lande, du er nødt til at betale skatter eller afgifter på importerede varer.Nogle gange varer under en vis værdi, eller i visse kategorier, ikke skatter og afgifter.

Reglerne er forskellige i hvert land.Desværre er der ingen måde for os at kende de regler, bestemmelser, skikke, traditioner, praksis, smuthuller, ordninger, systemer, papirarbejde, regler, love eller afgørelser i hvert enkelt land.

Derfor kan vi ikke og vil ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land.Som køber er det dit ansvar at finde ud af, at oplysninger, før du bestiller varer.

Hvis du er nødt til at betale import-skatter , ekstra told og moms, du skal betale til kureren ved modtagelse af pakke(r).Vi kan ikke beregne dette for dig, og der er ingen måde at pre-pay it.Hvis du er drop-shipping eller sende en gave element til en person, sørg for at de er opmærksomme på muligheden for at skulle betale skat, når man modtager varerne.

Tak for din opmærksomhed.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke AUMOHALL
Element Type Atmosfære Lampe
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering CE
Spænding
Farve

Relaterede varer