Kvalitative Filter Papir Diameter 11 cm Cirkulær Olie Påvisning Filter Papir Laboratorium Filtrering Papir Gratis Fragt 100Pcs/pk

kr46.53

misc

Varebeskrivelse


Diameter: 11cm

Pakke: 100 stk/pk

Produkt Features: Kvantitativ analyse af den type af papir opdelt i hurtig, medium og langsom hastighed, papirstørrelse, divideret med diameter på 7cm, 9cm, 11cm, 12,5 cm, 15 cm og 18 cm.Kvantitative filter papir, der er meget udbredt i videnskabelige forskning, industri, landbrug, medicin og sundhed, og beskyttelse af miljøet, osv., for kvalitativ analyse og test formål.Kvantitative analyser filter i fremstillingsprocessen, papirmasse er behandlet saltsyre og flussyre, og der skylles med destilleret vand, for at fjerne det meste af urenheder i papir, fibre, så meget lidt resterende aske, analyse af resultater, har ringe effekt på en antændt, der er tilpasset til præcis kvantitativ analyse.Kvantitative filter papir af Høj kvalitet bomuld som råmateriale til brugen af moderne papirmaskiner unikke teknologi og avanceret udstyr, der er lavet af papir, det er en høj renhed, ensartet tekstur, med en vis hastighed og med en vis styrke filter bomuld pape r.Instruktioner:

1. Filteret papir, der er foldet, to på hinanden følgende, stablet op i en 90 ° central vinkel form.

2. Den foldet papirfilter, i henhold til den ene af de tre, den anden side af et lag af åben, og ind i en tragt-formet.

3. Den tragtformede filter papir i tragten, filter papir kant til at være lavere end den tragt kant, hæld lidt vand til tragten munden, så våd filtrerpapiret og tragten væg pind, og så resten af det drænede vand, stand-by.

4. Placer tragt med filterpapir på filter hopper (fx på ring af jern-ramme), og lavere bægerglas eller reagensglasset, der indeholder den filtratet i tragt hals og tragt hals tip mod væggen af den modtagende beholder.

5. Til den tragt i har brug for at filtrere væsken, den højre hånd, der holder væsken bægerglas, venstre hånd, der holder en glas stang, bunden af glasset bar på den lave side af tragten på tre, så tæt på glas stick glas, til at blive filtreret ud langs cup langs flydende, Langs tilt af glas stang, homøopati i tragten, tragten i væsken, den flydende overflade, kan ikke overstige højden af filter i tragten.

6. Når væsken gennem filtrerpapir, langs tragt hals ned, for at kontrollere, om den flydende nedstrøms langs væggen langs cup, note til bunden af koppen.Ellers bør du flytte bægerglas eller roterende tragt, således at tragt tip og bægerglas væggen er fastgjort til den væske, der kan være langsomt langs den indre mur af bægerglasset.

Der er andre specifikationer på salg, Hvis du har brug for klik til køb af eller kontakt med kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Pakke 100 stk/pk
Mærke JVLAB
Produkt kvalitative filter papir
Filtrering Fast/Medium/Langsom
Model-Nummer 11CM
Specifikation 11cm

Relaterede varer