Mænd Sokker Hot Salg Standard Casual Sokken 2019 Nye Stribede Sokker Business Glad Bomuld sokcs farverige mænd

kr61.85

misc

Varebeskrivelse


Kære køber:vi er nødt til at lade dig vide.Vores varer er muligvis ikke de billigste, men vi garanterer, at vi kan give dig kvalitets produkter og tjenester.Efter at have modtaget produktet, vil du føle dig glad.Du vil ikke spilde tid på at vente for produkter, der gør dig tilfreds.hvis du har brug for skal Du ikke ignorere det.Tak!

Vi er professionelle cross-border e-handel sælgere.Vi fokuserer på produktion og salg.Fashion tendens farverige sokker.Stræber efter at tjene alle køber kunder, der har brug for det!Tak produktet understøtter dropshipping.Kan du efterlade en besked på betalingssiden (dropshipping produkter).Vi vil sende pakker uden etiketter og salgsfremmende reklamer.Hvis vi ikke kan se beskeden.Vi vil sende den pakke, i vores måde.Tak fordi du 1 Til Rusland kunder ,bedes du skrive dit fulde navn .hvis du ikke er fuldt navn ,vil du ikke kan modtage din pakke i dit land. 2 Vi leverer kvalitet og logistik service.Alle pakker vil blive sporet.Du kan kontrollere pakkens forløb til enhver tid. 3 Hvis du støder på problemer.Du er velkommen til at kontakte os.På grund af tidsforskellen problem.Nogle gange kan vi kan.Ikke svar til dig i den første tid.må ikke bekymre dig.Når vi går på arbejde, vil vi svare dig første gang.Vi sætter pris på din forståelse og tålmodighed, og ønsker dig en glad dag!

Kære køber.Hvis du modtager pakken.Er tilfreds med vores produkter.Husk at indsamle vores butikker.Bekvemt for næste ordre.Hvis dine kære og venner.Har brug for sokker.Vær venlig ikke at holde.Bemærk anbefale vores produkter.Mange tak for din støtte!Bedste velsignelse!

Detaljerede vaskeanvisninger. 1 temperatur ikke højere end 30 grader, 2 brug ikke blegemiddel, 3 Må ikke stryges, ikke til rens,

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Rør højde In tube socks
Køn MÆND
Materiale 80%bomuld ,17%nylon og 3%spandex
Sok Type Casual
Seksuelt Suggestive No
Element Type Sok
Sjofelt Billede No
Klassificering mænd sokker Happy socks vinter sokker
Størrelse US (7,5-12) , EUR(40-46)
oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
foot The needle 200
høj Besætning
Oprindelse KN(Oprindelse)
Aldersgruppe Voksne
Kvaliteten The high quality
Tykkelse STANDARD
Mærke FYYPIIN
Model-Nummer A0125

Relaterede varer