CarPro 8 Sensorer Auto Parkering System Reverse Backup Parktronic Kit LED Display Bil Radar Skærm Detektor

kr184.74

misc

Varebeskrivelse


CARPRO 8 SENSORER PARKERING SYSTEM REVERSE BACKUP AUTO PARKTRONIC KIT LED DISPLAY BIL PARKERING RADAR SKÆRM DETEKTOR

OM PARKERING SENSOR

Parkering sensorer er følere for road køretøjer, der er konstrueret til at advare føreren af forhindringer, mens parkering.Disse systemer bruger enten elektromagnetisk ultralyd.

Disse systemer har ultralyd nærhed detektorer til at måle afstande til objekter i nærheden via sensorer, som er placeret i den forreste og/eller bageste kofanger fascias eller visuelt minimeret i tilstødende grill eller fordybninger.

De sensorer, der udsender akustisk pulser, med en kontrol enhed for måling af afkast interval på hver reflekterede signal og beregning af objekt afstande.Systemet viser advarer føreren med akustiske toner, hyppigheden angiver, genstand, afstand, med hurtigere toner, der angiver tættere og en kontinuerlig tone, der angiver en minimal pre-definerede afstand.

Bageste sensorer kan blive aktiveret, når reverse gear, der er valgt, og deaktiveres, så snart nogen andre gear er valgt.

Som en ultralyds-systemer er baseret på refleksion af lydbølger, kan systemet ikke registrere fladskærms objekter eller genstand, ikke er tilstrækkeligt stort til at reflektere lyd — fx, en smal pæl eller en langsgående objekt pegede direkte på køretøjet eller i nærheden af et objekt.Objekter med flade overflader vinklet fra den lodrette kan aflede vende tilbage lydbølger væk fra sensorer, der hindrer registrering.Også, blød genstand med stærke lydabsorption kan have svagere registrering, e.g.uld eller mos.

FUNKTIONER Brand: CarPro Betingelse: 100% Helt Nye Afsløre Afstand: 0.2~2,5 m Alarm Afstand: 0.3~1.5 Alarm Stemme: >80 db på 10cm Forsyning spænding: 10.5 V-15V(12V nominel) Nuværende forbrug:200 mA max Arbejder temperatur: 20°C-65°C Opbevaring temperatur: 35°C-85°C Diameter længde: 22 mm

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Certificering INGEN
Mærke GISAEV
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model Navn PSK-03
Type Usynlig
Tal For Rækkevidde 2.5 Meter
Materiale Type CARPRO

Relaterede varer