Forårssolen 20inch Afro Yaki Lige Paryk Bølge Ender Syntetiske Kinky Bløde Paryk varmeandig Marley Fletninger Parykker til Kvinder

kr118.30

misc

Varebeskrivelse


FAQ

1.Hvorfor længden er ikke det samme som beskrivelse?

Vi måle længden af hår, når hår blive strakt til lige, bølget og krøllet hår tekstur vil være meget kortere, når der sammenlignes med lige hår, er opmærksomme på, at, før du køber, Tak!

2.Hvorfor vægten er ikke den samme som den beskrivelse?

Fordi vores produkt er blevet fremstillet på maskine, det er normalt, at det vil eksistere 5-10g fejl.

3.Hvorfor er mit hår blevet viklet ind?

Håret ville i hårdknude på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand og ikke kæmning (bred tand kam) ud af dit hår dagligt.Sørg for at vaske og tilstand dit hår mindst en gang om ugen, og hvis det er muligt, to gange om ugen ville være bedre.Du kan bruge fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for yderligere forslag.

4.Kan de blive glattet eller krøllet?

Selvfølgelig, de er lavet af 100% varmebestandigt fiber, håret kan blive krøllet eller rette, men temperaturen bør ikke overstige 160 grader.

Vær venligst Forsigtig: undlad Venligst at lægge håret efter du rulle, indtil det er kølet ned.Du kan sætte hår på din hånd, eller noget, der kan holde krøller af hår,så for at opretholde den krøllede.

5.Hvornår vil du sende min pakke ud, efter jeg har betalt for min ordre?

Der vil være en 24-timers betaling at kontrollere gang fra www.phyto.dk, vi vil afsende varerne inden for 24-48 timer efter at kontrollere tid.

6.Hvordan til at beskæftige sig med lugten?

Nogle af de kunder, der kan fortælle om den lugt, når du modtager håret.Kære, er der ingen grund til at bekymre sig om dette, efter at co-vask og pleje det i et stykke tid, lugt forsvinder.

7.Hvorfor farven er ikke det samme som beskrivelse?

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.

Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Hvis din Ordre er blevet leveret og du er tilfreds med varen, bedes du klikke på "Bekræft Ordre" og lade mig et 5-Stjernet positiv feedback.din positive feedback er en stor opmuntring for mig.vi vil give dig en stor rabat på din næste orderif du har problemer,er du velkommen til at kontakte mig først ,skal du ikke efterlade en dårlig feedback, vil det ikke kan ændres, bedes du kontakte os ,vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig ,du behøver ikke bekymre dig,på forhånd Tak.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Længde 20inch
Tekstur Yaki Lige
Vægt 220g
Hætte Størrelse Gennemsnitlige Størrelse
L Ingen Blonder
Emner pr Pakke 1 Stykke Og Kun
Parykker Længde Medium
Materiale Kvalitet Høj Temperatur Fiber
Mærke forårssolen
Kan Blive Permanentet No
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer