Pink Ballet Kjole til Piger, Børn Tutu Paillet Dans Bære Barnet Korte Ærmer Prinsesse Puffy Kjole Dans Kostumer

kr49.07

misc

Varebeskrivelse


Pink Ballet Kjole til Piger, Børn Med Dans Bære Barnet Korte Ærmer Prinsesse Puffy Kjole Dans Kostumer Produkt Type: Ballet Dans Kjole Materiale: Bomuld+Spandex Aldersgruppe: Børn Kid Girl Mønster: Rund Hals Vægt: 0,2 kg Farve: Pink Supply Type: OEM eller Materiel MOQ: Ingen minimumskrav til lager for Priser forhandles i henhold til mængde.Hvis du har nogen spørgsmål , kan du kommunikere med vores personale i kundeservice først.Størrelse Tabel

1inch=2.54 cm

Bemærk: 1. Størrelsen er Asien størrelse, bedes du tage dine egne målinger til at vælge den rigtige størrelse i henhold til Den Højde, alder er kun til reference.og hvis dine børn er en lille Lod, skal Du vælge en større størrelse. 2. På grund af forskellige målemetoder, der kan være 1-3 cm af den tilladelige rækkevidde fejl. 3. På grund af faktorer såsom display pixel, så der kan være en lille farve forskel.

Konto Omfatter:

1 X Piger Danse Ballet Dress (Uden Dans Stramme)

Kontakt Hvis du er interesseret i vores produkter,pls tøv ikke med at kontakte os.Tilpassede ordre kan foretages og logo kan sættes i kjolen.Du kan efterlade en besked om på dine spørgsmål og din e-mail-adresse, vil vi kontakte dig inden for 24 timer.Alle dine spørgsmål er velkomne.Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, Bedes du give os 5 stjerner feedback.Tak så meget.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os,før du forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.Hvis du har andre spørgsmål,pls efterlade os en besked og din e-mail-adresse og så vil vi kontakte dig inden for 24 timer.Hvordan kan jeg tage min pakke?Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Brug Høj Kvalitet
Størrelse 105,110,120,130,140,150,160
Model-Nummer 300X0121
Dans Type ballet
Navn Ballet Tutu Dress Leotard
Mærke Daydance
Design Sequin Ballet Shoes, Short Sleeve, Fluffy Skirt
Materiale Lycra Cotton, Polyester
Køn Barn Pige Barn
farve Pink
Stil søde piger, kawaii

Relaterede varer