Pro team 2020 M brev langærmet Trøje Sæt Sportstøj Åndbart Mountain Cykel Mænd Udendørs Cykling Tøj

kr155.77

Cykling Clothings

Varebeskrivelse


Funktion

1.lette og hurtigtørrende, Åndbart.

2.Side af Jersey mesh-ventilation

3.19 D Gel pad mere komfortabel.

4.Elastisk stramme stof, mere egnet til sport

STØRRELSE:XS,S,M,L, XL,XXL,XXXL

Endnu Større 4XL,5XL,tilpasse størrelsen er accepteret

bemærk:

Vi kan blande selv størrelsen

men behovet for at efterlade en kommentar i din bestilling

Som "XXL Trøjer og XL bukser"

------------------------- GRATIS ------------------------- Tid 1. Forsendelse: 15-25 arbejdsdage Gratis Med posten Indlæg 7-15 arbejdsdage Ved Hurtig forsendelse (Herunder DHL, EMS ....) 2. Vi Håber, At ankomsten Af Din Artikel På Tid, men Da det Er En International Levering, fragt Tid Er Meget Afhænger af den Kurer Selskab og Told Og Lokale (hvis Relevant) og Helt Ude af Vores Kontrol, Når Udstationering.hvis Der Skulle Være nogle Spørgsmål, der Opstår fra Denne Forsendelse, Tøv Ikke med At Kontakte os.som Vi Stræber efter at Give Den Transaktion, Gensidig Og Positiv 3. Shipping Omfatter porto, håndtering.Nummer 4. Tracking Vil Kun Blive Tale Om Registrering 5 Gratis. Normalt Vil Vi skibet Inden for 7 arbejdsdage, når ordren er modtaget. 6. tracking system normalt opdateringer med i 1-3 hverdage (dog ikke lørdag Og Helligdage) efter Modtagelse af Betaling.Sjældne genstande Og Store Ordrer Kan Tage Lidt længere tid.

------------------------- VENDER tilbage ------------------------- 1. Hvis Den vare, Du har Modtaget, Er Uacceptabel Som Defekt, beskadiget eller M issing , Pls kontakte os Inden For 3 Dage efter Levering. 2. I Tilfælde Af Disse Ubehagelige Ting til at Ske, vi Håber Køberen Og Leverandøren Kan Kommunikere Aktivt for At Løse en Tvist På en Fleksibel Måde.Vi Lover Dig, At Vi Vil Arbejde Ud Til En Tilfredsstillende Løsning.

------------------------- KONTAKT ---------------------- hvis Du har Spørgsmål, bedes du Kontakte Os Frit, du Kunne Besked Til Trademanager.Vi vil besvare Dit Spørgsmål I Køen, Er de Modtaget.Hvis du ikke Har Modtaget Et Svar Inden for 24 Timer (Eksklusive weekender Og på Helligdage), betyder, at Vi Ikke kan Modtage Din Besked.du kan Hjælpe ved at spørge Igen, Takket være en masse.i løbet Af arbejdstiden, vil vi Svare Dig så Hurtigt som muligt, Hvis det Ikke Er en Dag I Ugen, Bedes du venligst Patienten Og Betydelig til at Give os En Smule Tid, ikke Bare Forlader Feedback, Neutral Eller Negativ Uden Kommunikation, mange Tak For deres Samarbejde Og Forståelse.

hvis Du har Nogen Problemer med varen, så Tøv Ikke med At Kontakte Med Os, vil vi Give dig Teknisk Support.

------------------------- SVAR ------------------------

1. Hvis det er Nogle Ting at Gøre, Du er ikke Tilfreds med det Eller Vred, Bedes du Kontakte os Direkte, Inden du forlader feedback, Vi vil gøre Vores Bedste for At Løse Problemet, Indtil du opfylder.

2. Hvis Soddisfate Con L'articolo, Aiuto Jøde per Lasciare Fn ' s Risposte Posive ( 5 Stelle ) per Noi, questo È Un Buon Supporto E Molto Importante Per Noi

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
bike wear pro cycling team
Køn Mænd / Kvinder
Lynlås Længde Fuld
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Sæson Forår/Efterår
Type Trøje Sæt
Model-Nummer X-1
Materiale Polyester,Lycra,Spandex
Pad Stil 19D Gel Pad Åndbar
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Ærme Størrelse Lange Ærmer
Trøjer Materiale 100% Polyester
Sport Type Cykling
Cykling Tøj UCI jersey
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer