Original Samsung UA55F6400AJ strømforsyning BN44-00625A /BN44-00625B/BN44-00625C L55X1Q_DSM

kr320.10

Computer & Kontor

Varebeskrivelse


Funktioner:

Original teardown

Pakken Indeholder:1 Stk

Kredsløb er originale, og som anvendes, ikke er nye mærker.

TV-serier-mærket

Bemærk venligst, at før du køber:

1: sørg for, at de modeller, bundkort, TV-model, logiske model, modellen for panel tykkelse, hvis du ikke er sikker på at købe produktet ikke svarer til det job, ansvar for køberen, er vi ikke ansvarlige for, at vi kan acceptere tilbagevenden, men vi betaler ikke fragt, hvis du ikke kender problemet, kan du sende en e-mail til vores svar til din e-mail-adresse, tak!

2: med disse produkter, en komponent kredsløb, må ikke gå ned, heller ikke grænseflader.

Alle produkter er kontrolleret før levering.Hvis den kode, der bryder ned under transporten, bedes du informere os, så snart du modtager varen.

3: de produkter, uden at tvisten er gamle og har ingen video interface til rust.Rusty kredsløb ikke forstyrre bruge.Vi har detaljerede instruktioner.Hvis du ikke kan acceptere det, skal du ikke placere den rækkefølge og undgå unødvendige skænderier.Mange tak!

Iv.Nogle af de produkter, der er nye og originale.Hvis vi har nye lager, vil vi sende alle de nye produkter.Jeg håber du forstår!

Trafik anvisninger: bemærk

1: Brasiliansk kunde: hvis du vælger DHL, så fortæl os din skattepligtiges telefon-nummer, som er påkrævet med DHL, men vi vil spore dig til at betale kravet gebyr, så fortvivl ikke.

Afvis: hvis du har særlige ønsker til betydningen af denne erklæring, kan du efterlade en besked.Hvis du ikke gør det, vil vi affinde.

Told: salg af told, afgifter og gebyrer er ikke inkluderet i prisen for varer eller porto.Disse udgifter er købers ansvar.

Kontakt din nationale told-kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før byde/købe.Vores priserne inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS eller andre skjulte gebyrer.

4: bortskaffelse af hurtig gebyrer: når du vælger DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., indtast venligst hjemmesiden for din egen express company.Hvis du bekræfte den adresse, der er udpeget hurtig selskab i et fjerntliggende område, du er nødt til at betale ekstra gebyrer, eller vi vælger en billig transportform, at levere varer til dig, fordi du ikke kan betale.Forstå venligst, at dette er en særlig lejlighed.

Vi vil sende ordren inden for tre til fem dage efter vi har modtaget ordren.Hvis der er en nødsituation, skal du være opmærksom på rækkefølgen.

Vi vil undersøge hver enkelt artikel grundigt, inden afsendelse.

Kvalitet er garanteret!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Pakke Ja
Type PCI-E Riser
Produkter Status Lager
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer BN44-00625
Certificering CE
Mærke TORLINSE

Relaterede varer