Tilbehør til bilen Forreste Kofanger Låg Spoiler OEM 71110-SAA-901 71110SAA901 71110 SAA 901 Passer til Honda Fit/Jazz 2005 2006 2007 2008

kr143.98

Udvendige Dele

Varebeskrivelse


W elcome T i o n ur, S hop

Vær opmærksom på, inden du køber :

1.For at gøre du er tilfreds, skal du bekræfte, at produktet er egnet til din bil, før du bestiller det.Produkt model og billede, der er 100% identisk med vores produkt billede.Hvis du ikke er sikker, så fortæl os det produkt model eller send os nogle billeder.

2.Ifølge www.phyto.dk regler, hvis kunden køber det forkerte produkt, kunden kan vælge at returnere varen og retur forsendelsesomkostninger afholdes af kunden.Hvis du har brug for det igen, kan du placere en ordre igen.Venligst Ingen te!Tak!

3.Alle produkter er kontrolleret og testet omhyggeligt af vores tekniske afdeling før afsendelse.Derfor, før du tilmelder pakken, sørg for at det ikke er beskadiget.

Hvis produktet er beskadiget, bedes du tage et foto eller en video med den beskadigede ydre emballage, pakken oplysninger og det produkt.Så kontakt os og vi vil hjælpe dig med at løse problemet.Tak for at du forstår!

4.Hvis der er noget problem med de logistik, eller et produkt, så tøv ikke direkte forlade negativ feedback, bare kontakte os, Vi vil løse det for dig.Dette er vores ansvar.Tak!

Tilbehør til bilen Forreste Kofanger Låg Spoiler OEM 71110-SAA-901 71110SAA901 71110 SAA 901 Passer til Honda Fit/Jazz 2005 2006 2007 2008

Produkt navn: Front Kofanger Låg Spoiler

OEM-NR: 71110-SAA-901, 71110SAA901

Mængde: 1* Forreste Kofanger Låg Spoiler

Bemærk:

1. Lad 0.5-1 cm forskel på grund af manuel måling.(1 inch=2.54 cm)

2. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

Relevante modeller:

Passer til Honda Fit/Jazz 2005-2008 GD1 GD3

Normal arbejdstid , mandag til lørdag .På grund af tidsforskellen faktor.Vi vil svare inden for 24 timer.I tilfælde af ferie, meddelelse vil blive givet.

Vi accepterer betaling med EN LIPAY, C redit C ards og meget mere.

Selvfølgelig, andre betalingsformer kræver ekstra krav, før du placerer en ordre.Vi kan chatte online via Alibaba leverandør. (Ovenstående billede er kun til reference.)

Når du placerer en ordre, kan du vælge forsendelses metode, du foretrækker.Hvis du ikke er sikker på, hvilken en er den mest egnede, kan du fortælle os.Vi vil hjælpe dig med at vælge det bedste og billigste.Efter betalingen er gennemført, vil vi sende det inden for 2-3 hverdage, så hurtigt som muligt.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din s hipping-adresse .Vi kan ikke garantere levering tid, fordi de internationale transport vil være overdrevet af nogle faktorer.

Luftfartsselskab

Omkostninger

Shipping Time

Tracking Hjemmeside

Kina Post, Luftpost

Gratis Forsendelse

15-60 dage

lokale posthus hjemmeside

www.phyto.dk Standard Fragt

Gratis Forsendelse

15-60 dage

lokale posthus hjemmeside

ePacket

Gratis Forsendelse

15-60 dage

lokale posthus hjemmeside

CORREOS PAQ 72

Gratis Forsendelse

15-60 dage

lokale posthus hjemmeside

EMS express

Er nødt til at betale nogle forsendelse

5-20 dage

lokale posthus hjemmeside

DHL express

Er nødt til at betale nogle forsendelse

4-8days

dhl.com

FedEx express

Er nødt til at betale nogle forsendelse

4-8days

fedex.com

UPS express

Er nødt til at betale nogle forsendelse

4-8days

ups.com

TNT express

Er nødt til at betale nogle forsendelse

4-8days

tnt.com

Vi plejer at bruge www.phyto.dk, Kina Post, epacket, EMS, etc.at sende pakken.Selvfølgelig, andre hurtig logistik kræver ekstra krav, før du placerer en ordre.Vi kan chatte online via Alibaba leverandør. (Ovenstående billede er kun til reference.)

Asien, Nordamerika, vesteuropa 7-25 dage, Mellemøsten, Sydamerika, Østeuropa 15-30 arbejdsdage og Afrika 15-60 dage.

*Særlige omstændigheder, der kan tage mere end 30 og 90 dage.Hvis du har brug for det hurtigst muligt, bedes du kontakte os.

*Ovenstående shipping tid er kun til din reference, køber sæson, dårligt vejr kan forårsage forsinkelse.

* Alle yderligere told gebyrer, kurtage og importafgifter i købers land, er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.

Vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at servicere dig.Hvis du ikke er tilfreds med denne transaktion, du kan have brug for en tilbagebetaling/returnering/ombytning.Hvis du modtager en vare med kvalitet problemer eller skader, lad os venligst vide, og give et billede eller en video, hvis det er bekræftet, vil vi sende eller tilbagebetaling.Du kan vende tilbage til den jeg tem-uanset årsag inden for 15 dage efter modtagelsen af varen.

Hvordan vil vi håndtere vende tilbage pengene?

PS: 1. Købere, bør sikre, at varen er i original stand.Vil vi give dig en fuld refusion.

2. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når der returneres, vil køberen være ansvarlig for sådanne skader eller tab.

3. Køber betaler gebyr tilbagebetaling.

Vi lover at erstatte det gratis inden for 15 dage efter modtagelsen køb produkt.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type Styling Profillister
Model År Passer til Honda Fit/Jazz 2005-2008 GD1 GD3
Mærke yehngtin
Oprindelse KN(Oprindelse)
Andet Nummer 71110 SAA 901, 71110SAA901
Materiale Type Gummi
Model Navn 71110-SAA-901

Relaterede varer