For Huawei Y6 2019 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly for Y6 Prime 2019 Y6 Pro 2019 MRD-LX1f LX1 LX2 LCD-epair dele

kr130.02

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


For Huawei Y6 2019 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly for Y6 Prime 2019 Y6 Pro 2019 MRD-LX1f LX1 LX2 LCD-epair dele 1:kvalitet: AAA høj kvalitet LCD - +Kopi touch multi-touch, 2:QC:100% test 3:størrelse: 6.01-tommer 4:Beslutning:1560*720 5: Gift: Værktøjer (8-i-1)+3M tape 6:Color: black 7 :medfølgende Dele: LCD display + Touch screen Montering 8:Efter-salg garanti: 6 måneder, Hvis du har en efterspørgsel efter dette produkt, kan Du tilføje elementet til din ønske liste og tilføje butikken link til min favorit butik.Hvis du ønsker at bestille en stor mængde af varer, er du velkommen til at kontakte os, vi kan give dig en meget favorabel rabat!Vi kan hjælpe dig med at finde de elementer, du har brug for, i den kvalitet fabrikken, og sende os en detaljeret liste, prisen er meget positiv! !

BEMÆRK: Vi anbefaler, at du kontakter værkstedet, før du køber det produkt, som de er skrøbelige og vanskelige at erstatte.Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af forkert installation.Bemærk venligst.Vores efter-salg garanti er 6 måneder.Russiske venner venligst forlade dit fulde navn til os, på grund af Ruslands fortoldning politik, mange tak for dit samarbejde! 1. Efter at have modtaget pakken, hvis pakken er fundet til at være beskadiget, skal du ikke acceptere det, skal du ikke underskrive den, give feedback til os, vi vil gøre den bedste beslutning for dig. 2. Alle LCD-skærme er blevet fuldt testet, inden de forlader fabrikken.Tjek venligst igen, før installationen og finde en professionel til at installere.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os. 3. Hvis du finder nogen problemer under prøven, eller hvis du modtager en forkert, beskadiget, defekte eller ikke-overensstemmende beskrivelse, bedes du returnere den til os inden for 3 dage for at vende tilbage eller sende en ny pakke, modtagelse og kontrol.Alle returnerede varer skal være i original emballage, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og den specifikke årsag til returnering.Vi vil refundere dig inden for en uge efter vi har modtaget varen. 4. Der er flere versioner af nogle modeller.Hvis du har brug for at præcisere, så lad os det vide.Hvis det ikke er anført, det er brugt som standard.Nogle lande må forstå, told-spørgsmål før du køber, og alle skatter og afgifter betales af køber.Vi gør alt for at sikre, at hver kunde får den ideelle store erfaring, men nogle ulykker er svært at undgå.Kære kunde, hvis du har spørgsmål, bedes du straks kontakte os, før du sender en dårlig anmeldelse.Fordi det er meget vigtigt for os, mange tak for dit samarbejde.tak skal du have.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


leveringsdato 1-3 Dage, efter Betaling
Kvalitet 100% test arbejde Oprindelige LCD -
Punkt Betingelse Ny
Opløsning 1560*720
Mærke XJKYJX
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Materiale TFT
Kompatible Mærker Huawei
Skærm > 3"
Garantiperioden Ikke installeret for 6 måneder
LCD-Kit Ja
Display Opløsning 1280x720
Gratis Gave værktøj
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse 6.01-tommer
Model-Nummer for huawei Y6 2019 Y6 pro 2019 Y6 Prime 2019

Relaterede varer