LE60239 LEGO politiet patruljere i bil®CITY™-Originale legetøj Drenge Piger tallene

kr106.39

misc

Varebeskrivelse


LE60239 LEGO politiet patruljere i bil®CITY™

Start den magtfulde politipatrulje en bil motor og beskytte byen!Hey, ser ud som politibetjent brug for hjælp til at styre trafikken.Sted trafik kegler og blive en helt almindelig LEGO-politiet!®Byen! • Indeholder en LEGO minifiguren®Fra en politibetjent. • Indeholder en LEGO politi bil®Med aftageligt tag, plads til en minifiguren inde og karakteristiske dekoration.Medfølgende tilbehør: 2 politibetjent trafik kegler. • Patrulje bil er mere end 4 cm højt, 12 cm i længden og 5 cm i bredden.

Oprindelige tal

Alle vores tal er originale.Fremstillet af LEGO Gruppen, og som serveres med Lego Spanien.Vi bestræber os på at sende dig produktet, med så megen beskyttelse som muligt, med en robust kasse, og nogle andre detaljer.Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl, eller for enhver forespørgsel.

Hurtig forsendelse og forsikring

Vi gør forsendelse på rekordtid, modtage det i en højst 2-3 hverdage fra mandag til fredag ikke helligdage.Vi leverer ikke til de Kanariske Øer, Ceuta, Melilla og Andorra.

Den største butik er specialiseret i Lego

Hele det nuværende Lego katalog på lager, og mange unoterede referencer.Vi har i øjeblikket sælger i hele Europa og fastholde en gennemsnitlig bestand af 1100 aktive Lego referencer.Vores lager er beliggende i Alicante, som vi sender i 24-48 timer via express mail med tracking og levering signatur.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stregkode Ja
År 2019
Aldersgruppe Voksne
Certificering CE
Materiale Plast
Oprindelse ES(Oprindelse)
EAN-kode 5702016396201
Anbefalet Alder ved problemer + 5 år
Mærke lego
Dimensioner 4,5 cm x 15,7 cm x 14,1 cm
Model-Nummer LE60239
Alder anbefalet af sikkerhed + 3 år
Antal dele 92

Relaterede varer