Håndholdte Gram Lys Emission Spectroscopy Spektrum, Fysik Videnskab Hobby JUL06 dropship

kr52.98

Varebeskrivelse


Nogensinde spekulerer på, hvordan kan vi vide, at sammensætningen af sole og stjerner, langt væk i universet?Svaret er-spektrometer, den fantastiske udstyr, der kan analysere lys spektret fra enhver lyskilde.Du har læst det i bøger, nu kan du have det i din hånd og observere Solens emission spektrum dig selv!

Den mail er lavet af optisk glas.Den sammensatte prisme og konvergerende linse er installeret i det lodrette rør.Hold gram tube, spalten overfor lys, en parallel stråle er genereret fra den sprække, og konvergerende linse.Når parallel stråle passerer gennem et prisme, spredningen spektrum kan blive observeret direkte.Hvis lyskilden er fluorescerende lys, på baggrund af kontinuert spektrum, man kan se den linje spektre af kviksølv (tre lige linjer).

Når bruge det til solens lys observation, skal du bruge solens reflekterede lys fra et spejl (ikke direkte udsat for sol).

Dette produkt kan bruges til en lang række af lys spektrum analyse.Det er en høj opløsning, enkel og økonomisk produkt til hobby, amatør forskere, studerende lab og videnskab fair projekter.

Specifikationer:

Materiale: Optisk Glas

Shell Farve: Blå

Størrelse: 10x2.4x2cm/3.94x0.94x0.79"

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden du byder

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken Indeholder: 1 x Håndholdte Spektroskopet

1 x Brugervejledning

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Bruger se oplysninger
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 2924043
Størrelse 10x2.4x2cm/3.94x0.94x0.79"
Certificering INGEN
Mærke OOTDTY
Materiale optisk glas

Relaterede varer