27*39*10.5 Motorcykel støddæmper Forgaffel Dæmper Olie Segl & Støv Tætning For Suzuki GP125U 1978 1977 RM80

kr30.96

Rammer & Fittings

Varebeskrivelse


Kære Venner, velkommen til vores butik, oprigtigt ønsker, kan du nyde jer her.Eventuelle spørgsmål, pls.tøv ikke med at kontakte os.For flere produkter

Produkt Style:støv segl

Position: Front

Materiale: Høj kvalitet Gummi

Pakken indeholder: 1 Par af Olie Tætning / 1 Par Støv Seal / 1 sæt olie, støv tætning(1pair olie segl & 1pair støv seal)

Foråret quantiy: Dobbelt

Betingelse:100% Helt nye

Farve: Som billedet viste

Størrelse: Olie segl : 27*39*10.5

Støv tætning : 27*39

Passer Til SUZUKI

GP125U 1978

RM80 1977

Bemærk sikre denne størrelse passer til din motorcykel , hvis du ikke kan sikre, bedes du kontakte os!

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse).Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 45 dage fra din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

T han køber, vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Om Betaling i Øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel.For mere hjælp, kan du Kontakte mig på:

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning(undtagen Elektriske Komponenter ).Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Type Gummi
Mærke AHL
Element Vægt 60g
Type Skelet Olie Segl og Støv Segl
Item Bredde 3.9cm
Item Højde 1.05cm
Støv Tætning Størrelse 27*39
Item Længde 3.9cm
Model Navn GP125 GP 125 U RM 80 27 39 10.5 Olie Segl STØV SEGL
Olie Segl Størrelse 27*39*10.5
Oprindelse kina(hovedlandet)
Element Type Faldende Beskyttelse

Relaterede varer