Børn Kikkert i Høj Opløsning med halsrem Perfekt til Udendørs Leg Legetøj til Børnehaven Videnskab Pædagogisk Læring Gave

kr48.95

Camping & Hiking

Varebeskrivelse


Bullet Punkter:

1、Design til Børn: kid-størrelse kikkert er fokus-gratis og kendetegnet ved stor comfy okularer, der er mere end 3 gange størrelsen af almindelige okularer.

2、halsrem: Kikkert tilbyder nem-placering beskyttelsesbriller, 2x forstørrelse, og breakaway halsrem.

3、Pædagogisk Legetøj: kikkerten kan indføre småbørn og førskolebørn til et videnskabeligt værktøj til at se og hjælpe dem med at udforske deres omgivelser.

4、Perfekt til Udendørs Leg: at Få børn uden at udforske verden og ophold nysgerrig!Og kikkerter er gode til at være taget til en park, en strand, eller hvor som helst.Der kræves ingen batterier.

5、Gøre Børnene Glade: kikkerten kan gøre en stor aktivitet for børn at være engageret, underholdt, og læring uden for klasseværelset.Vi er dedikeret i at yde ressourcer til at holde dine børn at lære og have det sjovt, mens du er hjemme.

Specifikationer: Farve: blå

Størrelse: omkring 17*14*7cm/6.69*5.51*2.76 i

Beskrivelse:

Kikkerten er beregnet til førskolebørn.Udvidet fokus-gratis og perfekte-fit okular beskyttelsesbriller aktivere børn (selv små børn) for at se på nært hold.

Packing Liste:

Kikkert*1

1) WORLDWIDE SHIPPING.. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2) S&H IKKE INDEHOLDER OPGAVER, købere vil være ansvarlig for eventuelle lokale skatter eller andre import gebyrer.

3) Ordrer, der blev behandlet inden for de lovede dage efter betaling kontrol.

4)Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adresser SKAL passe til din leveringsadresse.

5) De viste billeder er ikke de faktiske emne, og er til vores reference.

6) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

7) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 39 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

8)Du kan spore din tracking-nummer på http://www.17track.net/en eller du kan se den tracking oplysninger i henhold til din ordre online.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse
Type Lomme, Multi-Værktøjer
Navn
Drop shipping Støtte
Farve

Relaterede varer