Korrigerende underwear trusser med høj talje butt løfter shaper mave slankende jakke kvinde flad mave shapewear body shorts

kr133.37

Kvinders Intimates

Varebeskrivelse


Størrelse reference

Bemærk, at 1 ~ 2 cm forskel, fordi målt ved hænderne.Hvis du ikke ved, hvordan at vælge den størrelse, bedes du sende din buste størrelse/højde/Vægt for os ,vi kan hjælpe med at anbefale.

Tips:

1) Ikke er bestemt til anvendelse under graviditet. 2) Vær venlig IKKE at pynte bælte, når du sover. 3) Vask det med rent vand før første brug. 4) Undgå kontakt med huden direkte,anbefaler at bære en undertrøje under bæltet. 5) Hvis du føler dig utilpas under brug af proces, anbefaler at justere stramme eller reducere ved hjælp af tid. 6) for at hjælpe dig med at få din krop tilbage til sin tidligere indlæg fødsel hurtigere, anbefaler vi dig at kombinere motion og kalorier kontrol med anvendelsen af dette produkt, vil du se en STOR forskel meget snart. 7)Bue til belysning, kan der være mindre forskelle mellem farver i billedet og den faktiske farve af produktet.Vær venlig at forstå, at farven på produktet er omfattet af det rigtige produkt.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Seksuelt Suggestive No
Kontrol Niveau Medium
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stof Type Klædes
Element Type Fræser
Shapewear Kontrol Trusser
Sjofelt Billede No
Køn KVINDER
Materiale Polyamid
Mærke Knoyeer
Tykkelse STANDARD
Model-Nummer L9029
Dekoration INGEN

Relaterede varer