Europa-Sofa Dække Solid Farve Hjem Støv, Der Dækker Stof Til Sofa Vandtæt Sofaen Kappe, Som Er Dedikeret Til Pet Barn Wearable

kr255.46

Varebeskrivelse


Check venligst hvis dit sofa kan bruge den sofa dækning.Som vist i billedet:

Størrelse:

1-stol slipcover passer til de fleste lænestole op til back længde 90 til 140 cm/ 35to 55Inch. 2-personers loveseat slipcover passer til de fleste loveseats op til back længde 145 til 185 cm/ 57 til 72 Tommer. 3-personers sofa slipcover passer til de fleste sofaer op til back længde 190 230cm/ 75 til 90 Cm. 4-personers sofa slipcover passer til de fleste sofaer op til back længde 235 til 300cm/ 92-118 Tommer.

målemetode:

Dette produkt er en speciel sofa dækning.Det bedes bekræftet, at formen af din sofa passer til billedet.kontakt venligst kundeservice, før du køber.

Vandtæt:

Den kreative vandtæt fuld dækning sofa dækning kan give en omfattende beskyttelse af din sofa for at forhindre våde pletter, sprøjt og ulykker, især for huse med børn, hunde og katte.Når væsken ved et uheld spildes på sofaen dække, bedes du tør flydende dråber på de møbler, dække med en klud eller svamp med det samme, ellers sofa vil ikke blive våde.

Bruger:

Denne grundlæggende slipcover skjolde og beskytter dine møbler fra pletter, slid og ælde for at forhindre det fra at blive ødelagt.Det er fantastisk til hjem med kæledyr, eller for enhver, der søger en økonomisk løsning til møbler beskyttelse.Du kan endda købe forskellige farver og dekorere sofa efter sæson og humør.

Bemærk venligst:

1、 Manuel måling 1-3 fejl er tilladt,forskellige lande har forskellig størrelse,skal du kontrollere det, før du køber. 2、 på Grund af den lange afstand transport problem,vil produktet blive en lille fold,er det måske ikke så flad som på billedet ,men dosis ikke påvirker kvaliteten og brugen af produktet. 3、 Da forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer, at mønstret er det samme, som vist på billederne. 4、 Som en kan du ikke vælge fra knappen farve,bedes du kontakte os.

Advarsler:

· Undgå at bruge blegemidler til vask dynen · Vask det med beklædningsgenstande eller tøj med lignende farver.

BETALING:

1. Vi accepterer alle betalingsmetoder, der er støttet af www.phyto.dk. 2. Engros-og drop shipping er både velkommen.For engros, vil vi tilbyde rabat pris.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke efterlade nogen oplysninger om os, hvis du ønsker det.

FORSENDELSE:

1. Sørg for din leveringsadresse er korrekt.Giv os venligst din rådighed, telefonnummer og postnummer.Det er et krav i Kina Post Office.Ellers pakke vil blive afvist! 2. Alle varer vil blive afsendt inden for 3 til 5 hverdage.

LEVERINGSTID:

1. Normal leveringstid er vist nedenfor.Men vi kan ikke garantere levering tid.

2. Hvis beskyttelse dato, vil løbe ud, men varerne ikke er modtaget, bedes du kontakte os.Hvis du er enig, kan vi udvide det til at gøre sikker på, at dine penge er sikre

VENDER TILBAGE GARANTI:

1. Vi vil kontrollere varen grundigt, før forsendelse. 2. Hvis du ikke er tilfreds med den vare en eller anden grund, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil enten sende dig en ny eller refundere pengene, så snart vi modtager den returnerede vare.

FEEDBACK:

1. Hvis der er noget galt med de varer, du har modtaget, skal du kontakte os INDEN de forlader enhver neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at finde tilfreds løsning for dig.Deres forståelse er værdsat. 2. Hvis du er tilfreds med de varer, du har modtaget, skal du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner til os.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Gældende Sofa Snit Sofa
Funktioner vandtæt/Skridsikker/Nem at rengøre/ Elastisk
Model-Nummer SJLH04
Materiale 100% Polyester
Produktion Sofa Dækning
mønster Flokkedes
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Moderne
Anledning
Mønster Type Solid

Relaterede varer