SexLady Erotisk sexlegetøj Padle Pisk sexet Spil BDSM Trældom Diamant Mønster Tilbageholdenhed Reb Tilbehør Til Par Slave Spil

kr23.88

misc

Varebeskrivelse


Kære Kunde

Vores SexLady BDSM Sex Pisk er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.Vi insisterer på at give dig med Høj Kvalitet, produkt og den bedste kundeservice.For det nu med tillid!

Funktioner

100% helt nye og høj kvalitet. 1. Flirt BDSM, Bondage Tilbehør egnet til Sexet Undertøj. 2. Voksen Sex Legetøj til Kvinder/Mænd/Par/Gay 3. Øge din sexet interesse og Gør din kærlighed har særlig følelse.

Specifikation

Materiale: Diamant Læder Farve: Sort/Rød Længde: ca.32 cm/12.6 tommer (Bemærk: der kan gå 2-3 cm fejl på grund af manuel måling)

INGEN navn på din pakke!

For at beskytte dine personlige oplysninger, vil vi pakke din pakke diskret.Vi garanterer at sende dine produkter i en sikker tilstand.

Om Arbejdstid

På grund af de forskellige arbejdstid i hvert land, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi forsøger at give dig den Bedste Kundeservice.

Om Forsendelse

Vi vil sende ordrer inden for 3-5 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis du ikke modtager ordren inden for den beregnede tid, bedes du kontakte os.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


keyword4 Eksotisk Tilbehør Eksotiske sex legetøj
keyword5 pagaj bdsm padle padle sex
keyword2 sexlegetøj til kvinder
Køn KVINDER
keyword1 Sex legetøj til par Voksen spil til Voksne Adult sex toy Tilbehør
keyword3 Slave Flirte
Element Type Tilbehør Sæt

Relaterede varer