Lange Arabisk Stil Kvinder Aften Kjoler 2020 Sweetheart Halv Ærme Elegant Dubai Design Formel Part Aften Kjoler Med Slids

kr984.86

Varebeskrivelse


Ofte stillede spørgsmål Q: Kan jeg returnere eller afbestille kjolen hvis jeg ændrer mening?

A: Selv standard størrelses kjoler er særligt lavet til hver kunde.Den tilpassede natur af vores kjoler betyder, at vores afbestillings .så det er vigtigt at bestille omhyggeligt.Q: jeg er bekymret for opmåling og den præcise størrelse og pasform af kjolen.Hvordan kan jeg sikre mig at jeg bestiller den korrekte størrelse og pasform?

A: Undersøg dit unikke målinger med Vores Virksomhed at måle guide, kan du bruge vores made-to-order model, som giver os mulighed for at gøre din kjole, baseret på dine nøjagtige målinger for en brugerdefineret-fit kjole.Q: Kan jeg bestille denne kjole i en anden stil/stof/længde?

A: Hver kjole er omhyggeligt skræddersyet til præcist at matche det du ser i billedet, og vi er desværre ikke istand til at modificere stilen, længden eller materialet på nogen måde.Q: Vil min kjole præcist matche den farve jeg ser på jeres hjemmeside?

A: Der kan være en lille forskel mellem den faktiske kjole farve og hvad du ser i billedet, afhængigt af din computer skærms display indstillinger.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke RSVPPAP
De Faktiske Billeder Ja
Lejlighed Formel Aften
Dekoration Perlebesat
Ærme Stil Almindelig
Mode Element Kontrast Farve
Stof Type Satin
Toget INGEN
Kjoler Længde Gulv-Længde
Model-Nummer Arabisk aften kjole
Halsudskæring Sweetheart
Materiale Microfiber
Talje Naturlige
Ærme Længde(cm) Halvdelen
Silhuet A-LINJE
Med indbygget Bh Ja
Element Type Aften Kjoler

Relaterede varer