Awesome Label Dope Vest Broderet Jern På Forsiden Biker Patch Sort twill stof Gratis Fragt DIY Tilpasset Mini-Jacket

kr77.54

Tøj Sy & Stof

Varebeskrivelse


Awesome Label Dope Vest Broderet Jern På Forsiden Biker Patch Sort twill stof Gratis Fragt DIY Tilpasset Mini Jakke Størrelse er omkring 6.4 cm bred Hvid twill stof med jern på opbakning og 100%emb 1. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. 2. Lad 0.1-0.5 cm forskelle på grund af manuel måling. 3. Tak for din bedes forståelse.

Stil Patch - Broderet Jern På - Varme Aktiveret - Høj Kvalitet

Sådan Strygejern pletter på dit tøj? 1. Tag patch broderi og tøj, tasker og hatte, der vil være stryges på.Og få Jern på klar. 2. Rens den del, der kommer til at være stryges på.put plaster på højre side af tøj eller tasker.Læg den side med heat seal opbakning på de dele direkte. 3. Efter jern er temperaturen bliver 150 grader, strygejern den patche på kraft frem og tilbage for omkring 15-25 sekunder. 4. Efter ca 15 ok, når det viser colod, kontrollere, om det er faste, hvis ikke, så prøv igen i den samme proces.Forsendelse og Betaling:

Vi vil vælge den bedst egnede måde til forsendelse patches, hvis du vil lade os være.Hvis du har noget krav, pls venlig at lade os vide.

Broderi patches vil sende ud inden for 1-15 dage, når du har betalt.

Gratis forsendelse service for produkter af Kina Luft Indlæg.Normalt vil ankomme din leveringsadresse indenfor 7-20 dage.Hvis du har brug for hurtigere levering, kan du vælge DHL, EMS, UPS eller Fedex, men du er nødt til at betale for den ekstra fragt omkostninger.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du opfylder vores produkter og service.Hvis produkterne er ikke godt, som du forventede, pls venlig at kontakte os først, før du efterlade en kommentar.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og få din tilfredshed.

Tak for din støtte og forståelse, vi sætter stor pris på.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Broderet Programrettelser Stil Motorcykel Biker Patch
Produkt Type Patches
Stil Stryg-På -
Broderet Navn Patch Label Rocker Patches
Broderet Programrettelser størrelse størrelsen er omkring 6.4 cm bred
Patches Forsendelse Gratis Ja, gratis fragt
Technics Broderet
Værktøjer Type Patches
Mærke mc1931
Patches Opbakning Stil Iron on / Sy På Opbakning
Størrelse size is about 6.4cm wide
Funktion Øko-Venligt
Logo Patch Farver Som Billedet Viser
Broderet Patch stof Hvid Twill Stof
Model-Nummer G0466

Relaterede varer