For BMW F15 X5 2016 2017 2018 Carbon Fiber Ydre Bageste Spoiler Tag Spoiler Hale Kuffert Boot Fløj Dekoration Bil Styling

kr977.04

Udvendige Dele

Varebeskrivelse


Bemærk venligst: Vores spoilere er kun egnet til BMW F15 X5 2015 2016 2017 2018 model (som vist bilen på billedet i en beskrivelse af produktet).Derfor, før du køber, skal du sørge for, at din bil model er nøjagtig den samme som vist på mit billede.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.

Q & A

Q: Hvordan til at bekræfte, om dette produkt passer til min bil eller ej?

A: I forskellige lande, og bilen model kan være forskellige.For at sikre, at vores produkter passer perfekt til din bil, skal du omhyggeligt bekræfte, om din bil er det samme som bilen i min beskrivelse af produktet.Hvis de ikke er sikker på om montering, kontakt og send os din bil billeder(forside, bagside og hele bilen billeder), så vil vi tjekke passer eller ej.

Q:Når du sender pakken efter betaling?

A: Det vil normalt tage os 3 arbejdsdage til at gøre inspektion & pakning & arrangere forsendelse.Vi sender vare så hurtigt som muligt

Q: Er installation medfølger I pakken?Hvordan du installerer?

A: 3M tape ELLER skruer er pakket i pakken, så det er nødvendigt, at nogle dele skal bare 3M og nogle dele skal skruerne, vil de blive sendt pr situation.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis varerne er beskadiget?

A: bemærk venligst: Når du modtager pakken for første gang, skal du kontrollere, om varer i pakken, er i god stand.Hvis den er intakt, kan du kvittere for pakken.Hvis du synes, der er synlige skader, skal du ikke underskrive pakke, og give mig med følgende oplysninger:

1. Du er nødt til at give et komplet billede af den pakke, billeder af de beskadigede varer, og billeder af de indre og ydre emballage af pakken.

2. Det vigtigste er, at du skal spørge post office, der leveres din pakke til at give et produkt, der skader certifikat (certifikatet skal være stemplet af post og logistik tracking nummer)

Q: hvor meget skat vi er nødt til at betale?

BEMÆRK venligst: Vores produkt, Pris OMFATTER IKKE OPGAVER, LOCATL SKATTER ELLER NOGEN ANDEN IMPORT .

Hertil kommer, måske der er et lille antal af pakker, der har brug for at blive undersøgt af told på grund af nogle ukontrollerbare årsager, så købere nødt til at tage initiativ til at fuldføre fortoldning.Du må ikke bekymre dig, vil vi hjælpe dig med fortoldningen.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Producent Varenummer INGEN
Materiale Type Carbon Fiber
Element Vægt 2.0kg
Interchange Varenummer INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Andre Varenummer INGEN
Item Længde 130cm
Element Type Spoilere
Specielle Funktioner hale fløj dekoration
Item Højde 5cm
Model Navn hale fløj dekoration
farve black
Stil CF-Stil
Mærke UBUYUWANT
Land/Område for Fremstilling Kina
Model År 2015 2016 2017 2018
Item Bredde 5cm
Placering på Køretøjet bageste bagagerummet

Relaterede varer