Nye 2017 Gratis Forsendelse Sort Hvid Nylon Spandex Footed Ballet Tights Til Mænd Salg

kr52.36

misc

Varebeskrivelse


Gratis Forsendelse Sort Hvid Nylon Spandex Footed Ballet Tights Til Mænd Salg

Vi stræber altid efter at give kunderne med høje kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og forsøger at tilbyde første klasses service, og vi håber, at du kan nyde shopping tid.

Materiale: Strethable Skinnende Nylon Lacra Stof Produkt Type: Strømpebukser / Tights Materiale: Spandex / Nylon Aldersgruppe: Voksne og Børn Technics: Strikket Mønster: Footed tights Funktion: Anti-Bakteriel,Åndbar Vægt: 0.2 Farve: Sort og Hvid Størrelse: XXS,XS,S,M,L Supply Type: OEM eller Materiel MOQ: 2000 prs/farve for OEM, Ikke mindst til lager for Priser forhandles i henhold til mængde.Priserne varierer med mængden.

Målinger:

XXS: 130CM-150CM

XS: 140-150 CM

S: 150 CM-160 CM

M: 160 CM-170 CM

L: 170 CM-180 CM

XL: 180CM-188CM

Salgsargument: 1.Hæderlig og perfekt match med ballet og jazz sko; 2.Til rådighed for midlertidige bære; 3.Bløde og holdbare materiale; 4.Phozy og falsning resistente; 5.Tæt pasform.

Vores dans fabrik, levering og engros alle former for kvalitet ballet dancewear og dans sko med meget konkurrencedygtige priser.Hvorfor vælge os: 1.Vores fabrik har 10 års erfaring i dansetøj og dans sko. 2.Vi har vores QC team for at kontrollere kvaliteten godt. 3.Vi har stærke produktion evne med flere fremstilling butikker og produktionslinjer. 4.Vores design,produktion,salg og service kombineret i ét. 5.Vores produktioner,der er omkring 80%, der er stærkt efterspurgte i hele verden. 6.Vi har mange års direkte erfaring i import og eksport. 7.Høj kvalitet og god service. 8.Vi har de bedste efter-salg service. 9.OEM accepteret. 10.Perfekt håndværk af strenge kvalitetskontrolsystem

Forsendelse :

vi sender til hele verden ,kan du vælge den forsendelsesmetode efter din tid behov.

1.kina post air mail omkring 25-30 arbejdsdage ,kan det tage længere tid på nogle områder ,herunder Rusland, Brasilien osv.

2.EMS tager 7-15 arbejdsdage.

3.Fedex tager 5-7working dage.

4.DHL tager 3-8working dage.

vi kun levere til den adresse, du har tilbage på ordren ,hvis du har brug for ændringer ,bedes du kontakte os inden afsendelse var lavet.

Betalingsbetingelser:

Vi accepterer Escrow,kredit kort,bank overførsel.Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow.Hvis du har spørgsmål vedrørende betaling ,er du velkommen til at kontakte os ,vi vil gøre vores bedste for at løse spørgsmålet.

Tilbagebetaling:

vi accepterer 100% refusion, når varen er kvalitet proplems eller en uventet fejl.Men købere opfordres til at sende varerne tilbage til vores kontor.

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du forlade 5 stjerner feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Mange tak for at du besøger os!

Nyd www.phyto.dk shopping!!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Køn MÆND
Mærke Dancewear ballet
Størrelse Children S, M Adult Free size
Materiale Spandex
Model-Nummer BDB46001
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Dans Type ballet
Stilarter Konvertible Ballet Tights

Relaterede varer