Moderne loft lampe Nordiske lysekrone personlig spisebord bardisk lysekrone lange led strip lampe hængende restaurant

kr1 320.09

Loft Lys & Fans

Varebeskrivelse


Vores freight er en fast skabelon, og systemet beregner automatisk.På grund af de forskellige størrelser og vægt af lamper og lanterner, der kan være afvigelse i hurtig fragt.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte Kundeservice for at ændre fragt for ikke at skabe misforståelser.

Først og fremmest vil jeg gerne takke alle mine kære netizens for deres opmærksomhed og kærlighed til os.Vi oprigtigt vil tilbyde dig høj kvalitet og billige produkter og tjenester, i håb om at bringe dig en tilfredsstillende og behagelig online shopping oplevelse.

For at undgå unødvendige problemer og misforståelser, der er i færd med at købe lamper, læs og forstå vores produkt salg regler omhyggeligt, før du køber.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.Kundeservice vil være tålmodig, og give dig detaljerede svar.

Billede optagelse

Billeder af lamper og lanterner, der sælges, er alle taget i art.På grund af forskellige faktorer, såsom fotografisk udstyr, teknologi -, vinkel, lys og computer skærm, nogle farve forskelle, der kan være forårsaget på billederne.Vær forsigtig, hvis du ikke kan acceptere farve forskel problem.Forstå venligst, at sådanne transaktion tvister, der ikke kan bruges som begrundelse for at returnere varer.

leveringstid

Køberen vil levere varen inden for 48 timer efter betaling.Særlige omstændigheder (juridiske ferie, kundetilpassede produkter, og out-of-stock hot produkter) kan føre til forsinket levering.Derfor, kontakt venligst sælger på vores fabrik, hvis produktet er tilgængelige, før de tager den rækkefølge, for ikke at forsinke din dekoration periode.Tak skal du have.

Beskadiget Genudstedelse

Selv om vores produkt, emballagen er meget stærk, men på grund af, på Grund af levering til en tredje part, langdistance transport og distribution, Så er der visse risici, er det nødvendigt at presse de lamper, især lampeskærme i glas produkter.Hvis lampeskærme eller tilbehør er fundet til at være beskadiget, når du modtager varerne, bedes du kontakte os med det samme og levere fotos af den beskadigede tilbehør, vil vi sende det leverede tilbehør til dig.

Vi vil være ansvarlig for vores ydelser og produkter.Vi vil give dig et tilfredsstillende svar på ethvert rimeligt problem.Hvis der er et problem, vi er stadig villige til at løse det.

Hvis vi har mere ro, ærlighed og tolerance over for hinanden, vi skal prøve at tænke anderledes og mener, at problemet vil blive løst.

Fragt beskrivelse

Købere kan vælge mellem to betalingsformer: forudbetaling eller tilbagetrækning.A: Betaler i forvejen, efter at køber og sælger bekræfte porto, køber betaler porto til vores fabrik, som vil indsamle porto og betaler det til udtryk, at virksomhed B: Præsentation, når varerne er leveret, kan køber betaler direkte til den kurer selskab.

Betalingsmetode

Vi anbefaler Alipay transaktion.Sikkerhed forvisset om.Brugere, der ikke kan bruge Alipay kan kontakte vores bank for indbetaling.

Transport instruktioner

Generelt er der to måder at levere varer: Logistik, hurtig

A: den fordel, at logistik er, at fragten er billige, men har den ulempe, at den tid, der er lidt langsommere, og du er nødt til at afhente varerne på fragt gård ved dig selv, og efter ankomsten af logistik varer, de køber, vil blive meddelt via telefon.Spørg efter levering adresse og telefonnummer, og derefter bringe den ID-kort af modtageren for at afhente varen.

B: Hurtig levering har fordelene ved hurtig transport og dør-til-dør levering, mens ulempen er, at fragten er relativt dyre.Derfor, hvis leveringen ikke er akut, er det generelt anbefales at sende logistik.I princippet, hurtig levering leveret til døren (hvis det er inden for rammerne af levering)

efter-salg service

Vores engagement: 2 årlige garanti.Fra datoen for købet, hvis produktet er elektrisk svigt problemer under normal brug, kan den opnå en tre-års garanti (undtagen lys kilde), og den garanti anvendelsesområde er begrænset til reparation eller udskiftning af de defekte dele.

Du kan ikke nyde garanti service under følgende omstændigheder:

A. skader forårsaget af forkert brug og installation af strømforsyning;

B. skader forårsaget af forkert brug eller forkert reparation eller modifikation.

C. Skader forårsaget af forkert eller uforsigtig brug af upassende tilbehør.

d.

Skader forårsaget af andre ulykker.

Lampe installation

påmindelse: lamper og lanterner i vores fabrik er alle knyttet til det færdige produkt puds.Lamper og lanterner hører til elektriske produkter.For at sikre sikkerhed, bedes du hyre en professionel elektriker for at få vejledning i installation af lamper!!!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Belysning Område 15-30square meter
Brug Daglig Belysning
Technics Forgyldt
Element Type Loft Lys
Installer Style Overflade monteret
Er Dæmpbar No
Er Smart Enhed No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse badeværelse
Garanti 1
Funktioner 1
farve Hvid
Er Pærer I Prisen Ja
Spænding 90-260V
Mærke NoEnName_Null
Antal lyskilder 2
Lys Kilde LED Pærer
Krop Materiale Glas
Strømkilde AC
Model-Nummer 1
Materiale Metal
Base Type E27
Certificering CQC
Skifte Type Knop skifte
Stil Moderne
Finish poleret krom

Relaterede varer