2588 Kompatibel Sort Blækpatron 42ML Hånd Jet Printer Patron Quick-tørring Patroner Universal til 12,7 mm Inkjet Printer

kr212.84

Varebeskrivelse


Tips

1, er det opløsningsmiddel hurtigt tør patron, men hører til B-niveau, 5S hurtigt tør patron 2. Vi kalder det billig og hurtig tør blæk patroner på markedet, som plan B blækpatroner

BESKRIVELSE

Model: 2588G-12.7 Udskrivning højde:2-12.7 mm(justerbar) Blæk Type:Opløsningsmiddel, hurtigtørrende blæk Kapacitet:42ml Farve:Sort Antal billeder:ca 800, 000 tegn

BEMÆRK:

B-niveau-kassetten kan ikke støtte alle de hurtige tørt materiale, men sikre, at kunne udskrive på papir boks, og noget af materialet også støtte og noget af materialet kan ikke hurtigt tørre godt, så billige, så tjek linket videoer, der er den virkelige udskrivning videoer på B-niveau patron.En plan for hurtig tør patron, 3S hurtigt tør, meget god, med HP originale opløsningsmiddel hurtig tør blæk, skal du sikre, at kunne udskrive med 99,9% næsten alle materialer.

Hvis du har brug for høj standard blækpatroner, dit produkt har højere krav til hurtig tørring, så har du brug for En plan patron, klik på billedet for at købe.

BEMÆRK:

1. Det er forbudt at udskifte blækpatron i grafisk tilstand. 2. Bemærk dække den beskyttende cover i tide, hvis det ikke bruges i mere end 5 min. 3. Brug venligst blækpatron i henhold til den korrekte metode.

FAQ

1: har du billige hurtig tør patron?

Ja, vi har billige blækpatroner fra andre leverandører, har vores firma opkald B-Niveau hurtig tør patron.Venligst ignorere, at de sætter forskellige etiketter på blækpatroner, kan vi kun skelne mellem A-og B-niveau, Hvis du har brug for mærkning, OEM, velkommen til at kontakte os.

2: B-niveau patron også hurtigt tør?

Ja.det er også opløsningsmiddel hurtigt tør patron Sikre, at kunne udskrive på det papir, pap kasser.Nogle af plast, stål og glas materialer, der kan udskrives, men der er ingen garanti for, at alle materialer, der kan tørre hurtigt.Forskellige materialer har forskellige quick-tørring virkninger.Check venligst linket videoer.

3: B-niveau patron er kompatibel med vores printer?

Ja.den er kompatibel patron.Så længe din printer leverandør ikke kryptere i maskinen, skal denne blækpatron kan bruges.Hvis du ikke er sikker på, om din maskine er krypteret, kontakt os venligst for at bekræfte, før du køber, eller du kan tjekke ved denne metode selv.

4: Hvordan at kontrollere, om printeren er ved at kryptere min leverandør

Den maskine ikke indsætte blækpatronen, hvis tælleren kan hoppe, når du udskriver, skal bevise, at din maskine er ikke krypteret, så bare købe direkte.Hvis tælleren ikke kan hoppe, når du udskrive uden at indsætte blækpatronen, så send os dit printer-ID til os, så vi kan tilpasse krypteret patron til en god pris.

Send os din printer ID gerne dette, så vi kan tilpasse

Bemærk venligst, at alle vores printer og tonerkassette er ingen chip til at styre, vores gamle kunde kan købe patron hvor som helst, men vores pris er billig og kvaliteten er god.Send os din printer-ID og introduktion brugerflade til at kontrollere, at før du køber det.

Tre konfirmationer før køb:

1, at din printer er 12,7 mm håndholdte printer 2, printeren uden en adgangskode til at styre 3, hvad materiale, du vil udskrive?kunne prøve Plan B vi anbefaler, at du køber det Niveau, En patron med HP originale blæk.meget godt.

Kontakt os frit

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Quick-tørring Patroner Sort Quick-tørring Patron
Kompatibel Sort Blækpatron 42ML Kompatibel Blækpatron
Oprindelse KN(Oprindelse)
Patron Status Fuld
Mærke LDYE
Blækpatron 42ML Blækpatron Quick-tørring
Type blækpatron
Kompatibel Blækpatron 42ML Quick-tørring Patron
Kompatible Mærker HP Laserjet
Bulk Pakning Ja
Funktion Kompatibel
12,7 mm Patron Håndholdte inkjet-printer patroner
sort blækpatron Hånd-Jet Patron

Relaterede varer