For Toyota Prius Bil bakspejl Vidvinkel Hyperbel Blå Spejl Pil LED Dreje Signal Lys

kr434.18

Udvendige Dele

Varebeskrivelse


HD Car Rear View Mirror Vidvinkel Hyperbolske Blå Spejl Pil ledelse Baggrund For Toyota Prius

Features : Et sæt af blå tonet side spejl glas til Toyota Prius bagpladen med klip Støtte anti-tåge, varme-funktionen Prissat til et par herunder venstre og højre side

100% helt ny, samme som billederne nedenfor, produkter af høj kvalitet, alle er på lager og klar til levering!

Kan du tjekke og bekræfte dette ting passer din, før du køber.Hvis du ikke kan installere, kan du få professionel vedligeholdelse personale til at hjælpe dig med at installere !!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vis Produkt

1.Ordrer, der blev behandlet inden for 72 timer fuld af ryddet betaling er modtaget.

Vi vil tilbyde tracking nummer efter ordre sendes ud

2.Vi kun leveres til bekræftet Aliexperss adresser.Sørg for under info er korrekt, når du afgiver ordren: Shipping adresse, telefonnummer og postnummer.Hvis der er nogen ændringer, pls kontakte os via besked før varen var leveret

3.Forsendelse til OS/DK/AU/CA/RUC//FR med EMS ePackage Første Klasse Luftpost,tager normalt 7-12 arbejdsdage.

4.Forsendelse til Sydamerika, Asien og Europa og andre fjerntliggende byer kan tager 10-15 arbejdsdage med Registreret Luftpost ,den tracking nummer vil være online.

5. Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 30 dage fra forsendelse dato, bedes du kontakte os.Vi vil tjek forsendelse-status og komme tilbage til dig inden 24 Timer.Din tilfredshed er vores højeste mål.

Hvis Du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores produkter , pls kontakte os inden for 3 dage og sende produkter til os i 7 dage(fra den dato, du har modtaget ), og vi kan tilbagebetale dig, hvis produktet er i din besiddelse i mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

Pls bemærk vi kan ikke refusion, hvis produktet bruges og er ikke i samme oprindelse, tilstand, som vi kan sende

Tak for samarbejdet!

Din tilfredshed er meget vigtig for os!Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores kvalitet og service.Og kan Du kontakte os, før de forlader nogen Negativ eller Neutral feedback eller åbne enhver tvist på www.phyto.dk , Vi forstår de frustrationer du måtte have, men stole på os, og give os mulighed for at løse ethvert problem, du har mødt, ville Vi forsøge vores bedste for at løse de problemer og tilfredsstille dig hele 100%.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Specielle Funktioner led
Element Vægt 0.3kg
Item Højde 4cm
Bilfabrikant TOYOTA
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Item Bredde 8cm
Emne Diameter 1inch
Materiale Type Glas
Element Type Spejl & Dækker
Model Navn ASD
Bil Model For Toyota Prius
Item Længde 10cm
Model År 20XX

Relaterede varer