1pc Hjem Dekoration Kinesisk silke malleri Guan Yu Blæk maleri "Guan Yu Statue" S096

kr99.32

misc

Varebeskrivelse


Beskrivelse: 1. Mængde: 1 PC 2. Størrelse; Om 30x100cm 3. Oprindelse:Suzhou Kina 4.Sprog: Kinesisk 5.Pakning;Ingen box Kinesisk maleri med kalligrafi, den mest populære materialer som malerier er lavet af papir og silke.Det færdige arbejde kan være monteret på ruller, såsom hængende ruller eller hånd ruller.Traditionelle maleri kan også gøres på albummet plader, vægge, lak ware, folde skærme, og andre medier.

"Silke maleri" den antikke og moderne, Kinesiske og udenlandske maleri og kalligrafi kunst og silke kultur perfekt kombineret som en krop, har den rige jiangnan egenskaber.

"Silke maleri", er den traditionelle silke teknologi og moderne digital teknologi, er resultatet af kombinationen af den glatte silke nudler, gennem den digitale farve-print-teknologi, design 1:1 trykt på silke overflade, og af den traditionelle Kinesiske maleri senior montering materialer og teknologi, lavet af høj-klasse pynt billede.

Silkemaleri er i 300 grader høj temperatur varmeprægning og bliver effekten er meget god, kan blive bevarede for en lang tid ikke falmer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Sprog Kinesisk (Forenklet)
Alder Voksen
tilstand Ny

Relaterede varer