2-i-1 Makeup Børste opbevaringsboks Makeup Børste torrestativ Makeup Organizer Kosmetiske Opbevaring Spand, Plast Box Støvtæt

kr87.03

Varebeskrivelse


Funktion:

1. Ikke kun opbevaringsboks, men også tørring af makeup pensel, opbevaring kasse er placeret i den forreste, tørring er vendt, og opbevaringsboks to kasser og en.

2. Ventilation hul design, ventilation og ventilation.

3. Høj præcision og at sikre god kvalitet.Lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre, sin robusthed og holdbarhed.

4. Særlige støvtæt design kan forhindre, at støv partikler i at trænge ind i den kosmetiske spand, for at forhindre støv i at kontakte kosmetik eller børster.

Specifikation:

Materiale: silikone + plast

Farve: hvid, pink, blå

Dimensioner: 10.8x8.3x24.5cm

Packing liste :

1x makeup børste opbevaringsboks

Bemærk: pakken indeholder kun opbevaringsboks, ikke makeup børste, der er vist i billedet

2-i-1, Makeup Børste ,opbevaringsboks ,Makeup Børste, Tørring, Rack, Makeup Organizer, Kosmetiske ,Opbevaring, Spand, Plast Box, Støvtæt,

1).Vi vil skibet inden for 3-5 arbejdsdage (efter din ordre mængde) efter modtagelse af din betaling.

2).SERVICE transittiden er leveret af transportøren, og ikke omfatte weekender og på helligdage.Leveringstider kan variere, især i ferier.

3).leveringstid:

En).Afsluttet inden 4-10 hverdage fra UPS / Fedex

B). 6-15 hverdage fastsat af EMS

C).I 20-40 arbejdsdage of China Post, Luftpost, den russiske stat som regel behov for flere dage.

d).Vi vil sende dig i forhold til din position og logistik metode, du vælger, får du tracking nummer inden for 1-3 dage efter levering.

E).Vi er ikke ansvarlige for alle hændelser, der opstår forsinkelser eller andre problemer, der har ansvaret for transport.

Da manuel måling kan forårsage dimensionelle afvigelse (positive og negative 1-2cm udsving), farve forskel er forårsaget af faktorer, såsom display, vejr, lys, osv.Billedet vil have forskellige farver på forskellige skærme, men kun mindre forskelle vil ikke forstå Venligst, at produktet er berørt.

Kære køber, hvis du ikke er tilfreds med vores produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader negativ feedback, og så vil vi forsøge vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds.Dette er meget vigtigt for os, og tak for din forståelse.

Tak fordi du kom og få en hyggelig dag.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kapacitet 72L
Produkt Andre
Plast Type PS
Belastning 100 kg
Bruger Andre
Stil Moderne
Funktion Lager
Type Opbevaringskasser & Bakker
Technics Blank
Form Pladsen
Model-Nummer Makeup Børste Opbevaringsboks
Materiale Plast
Specifikation Other
Gitter Mængde 1

Relaterede varer