Foyying 40k Kavitation 3 i 1 Slankende RF-Machine Vægt Tab Body Spa, Salon undertryk Forme Skønhed Instrument Hjem til Os

kr946.89

misc

Varebeskrivelse


Bemærk!Venner, disse skønhed udstyr er værdigenstande.Vi er til at sende DHL eller E-EMS eller SF Hurtig.Som for kurer, du vælger, vil gøre op fragt forskel er den måde, fordi vi gratis forsendelse i nogle lande, og nogle lande har brug for at fylde fragt forskel.Hvis du ikke kan acceptere, er du ikke i orden.

bølge fat system

Med kollektiv stærk lyd bølge hoved, stærk lyd bølge af 40KHZ kan udledes at vibrere fedtceller på top hastighed og producere en lang række vakuum luft lommer i og uden fedt celler, håndfast indvirkning fedt celler til at generere indadvendte blast og brud triglycerider til glycerol og frie fedtsyrer.Derefter RF-bølger på frekvens på 1 HZ er anvendt til at udtømme integreret glycerol og frie fedtsyrer gennem hepatoenteral omsætning.Endelig, vakuum RF og energi elektrode bruges til positionering og stramning fedt.I fysik, det er kendt som "kavitation".Micropore indadvendte blast inde i og uden for cellen kan føre til øget molekylær bevægelse og et højere energi-niveau, og det vil endelig få fat celle brud og derved opnå virkningerne af kroppens bygning og tabe sig.MEDDELELSE 1. Sørg for at bruge den specielle ultralyd-gel. 2. Undgå at banke os i hovedet. 3. For at undgå at brænde hovedet, under drift, bedes forberede nok ultrasoinc gel. 4. Vi foreslår, at den våde bomuld eller tørt håndklæde nok. 5.Undersøg maskinen netledningen, hvis den er tilsluttet godt. 6. Hvis maskinen ikke vil bruge for en loing tid, skal du skifte ud, og sluk. 7. Bemærk tage off alle metal dekoration fra operatøren og patientens krop. 8. Hvis den løbende bruger 1 time, bedes du afbryde maskinen om 10 minutter, så brug igen. 09. Under drift, skal du sørge for ikke at acceptere andre former for behandling.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 25*20*12
Oprindelse KN(Oprindelse)
Standard Spænding 240V
Materiale Plast
Strømkilde EU
Mærke foyying
Funktion Varm & Kold Massageapparat
Model-Nummer FG-258

Relaterede varer